windowsss

Becerikli
4.000 TL'ye 2.el ofis PC aldım. 2012 model. Sahibi, yanında kutulu + DVD'li Windows 8.1 Pro ve kutulu + DVD'li Office 2013 Profesyonel Plus hediye etti. İş görür mü?

Özellikler:

• Intel Core i3 3220
  • Samsung 4 GB DDR3, 1333MHz.
  • WD Blue 320 GB HDD 7200RPM.
  • Windows 8.1 Pro.

İnternet işleri ve belge işleri icin yeterli. Açıp film de izlersin, video da izlersin. İşlerini görür. Yalnız 320 GB HDD yerine küçük bir SATA SSD cok daha iyi olur muş.

4.000 TL'ye 2.el ofis PC aldım. 2012 model. Sahibi, yanında kutulu + DVD'li Windows 8.1 Pro ve kutulu + DVD'li Office 2013 profesyonel Plus hediye etti. İş görür mü?

Özellikler:

• Intel Core i3 3220.
  • Samsung 4 GB DDR3, 1333MHz.
  • WD blue 320 GB HDD 7200RPM.
  • Windows 8.1 Pro.

SATA SSD'ye geçirilip en azından +4 GB RAM alınsa bile yeterli olur 4 günümüzde yetersiz kalabilir.

Bende önce SSD takayım dedim ama HDD garip bir şekilde fişek gibi.

8.1 HDD canavarı da ondan. Günümüzde bile HDD ile açılma hızı manyak bir işletim sistemi ama programlar için aynısını diyemeyeceğim tabii kullandığın programlar Chrome ve Office falansa yine iş görür.

SATA SSD'ye geçirilip en azından +4 GB RAM alınsa bile yeterli olur 4 günümüzde yetersiz kalabilir.

4 GB RAM da boşta %35 falan kullanıyor. Chrome de 3-4 sekme açınca %65 falan oluyor.

8.1 HDD canavarı da ondan. Günümüzde bile HDD ile açılma hızı manyak bir işletim sistemi ama programlar için aynısını diyemeyeceğim tabii kullandığın programlar Chrome ve Office falansa yine iş görür.

Çok doğru arayüzde falan da canavar fakat Chrome ilk açılışta 3-4 saniyede geliyor diğer programlarda 5-6 saniyede geliyor yine hızlı gibi o yüzden yükseltme düşünmüyorum.

Son düzenleme:
4 GB RAM da boşta %35 falan kullanıyor. Chrome de 3-4 sekme açınca %65 falan oluyor.

Çok doğru arayüzde falan da canavar fakat Chrome ilk açılışta 3-4 saniyede geliyor diğer programlarda 5-6 saniyede geliyor yine hızlı gibi o yüzden yükseltme düşünmüyorum.

Birden fazla program kullanımında 4 sorun yaratabilir. Zaten şu an 8 GB RAM bile doğru düzgün fiyata sahip değil 4 GB RAM çok uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Birden fazla program kullanımında 4 sorun yaratabilir. Zaten şu an 8 GB RAM bile doğru düzgün fiyata sahip değil 4 GB RAM çok uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Bende yükseltmek istedim 4 GB RAM alıp 8 GB'ye yükseltmek fakat RAM'ı görmedi bende 2. slotun bozuk olduğunu düşündüm bu yüzden bilgisayarcıya götürdüm meğerse anakart Max 4 GB destekliyormuş.