Bütçe
4000 TL

Shriena

Yetkin
Merhaba, Android TV ve iOS uyumlu bir kontrolcü arıyorum. Alıcısının Type-C olması benim için daha iyi olacaktır. Aklımda GameSir Cyclone 2 veya 8BitDo Ultimate 2 var fakat inanılmaz kafam karıştı ve yardıma ihtiyacım var. Farklı cihaz önerilerine de açığım.

Ultimate 2 hakkında kafamı kurcalayan bir konu var. Sitesinde iOS ile bire bir uyumlu olduğu yazıyor fakat destek kısmında sadece Bluetooth yolu ile bağlanabildiği yazıyor. Ben alıcıyı direkt olarak cihaza bağlasam çalışmayacak mı? Ayrıca sadece "d-input" olarak bağlanabildiği yazıyor. Bu GeForce NOW'da oynamak için engel mi?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Vader 4 Pro bakılabilir.

Cyclone 2 de güzel bir tercih.

Ultimate 2 de bu sitede çok daha ucuz. Türkiye'de 4.000 TL iken burada 2.700 TL civarı.

Vergi çıkmıyor. NEWWG koduyla ekstra indirim oluyor, bilginize. Ayrıca gümrükteki 30 Euro sınırı burada geçerli değil.

@Toby Fox sanırım Cyclone 2 veya Ultimate 2 alacağım siz hangisini daha çok öneriyorsunuz?

Son olarak bu ürünler neden gümrük sınırlandırmasının dışında kalıyor?

@Toby Fox sanırım Cyclone 2 veya Ultimate 2 alacağım siz hangisini daha çok öneriyorsunuz?

Son olarak bu ürünler neden gümrük sınırlandırmasının dışında kalıyor?
Bu site ürünlerin fiyatını faturaya düşük giriyor. O yüzden bir sorun olmuyor. Garanti hizmetleri de çok iyi. Sepetteyken not kısmına T.C. kimlik numaranizi yazin.

Bu site ürünlerin fiyatını faturaya düşük giriyor. O yüzden bir sorun olmuyor. Garanti hizmetleri de çok iyi. Sepetteyken not kısmına T.C. kimlik numaranizi yazin.
Anladım, teşekkürler.

@Toby Fox Hocam bir konuda böyle bir mesajınızı buldum. Ödeme kısmında gönderici Yanwen gözüküyor, sonradan vergi çıkmaz değil mi?

Son düzenleme:
Anladım, teşekkürler.

@Toby Fox Hocam bir konuda böyle bir mesajınızı buldum. Ödeme kısmında gönderici Yanwen gözüküyor, sonradan vergi çıkmaz değil mi?
Vergi çıkmaz. Yanwen, ama getiren We World Express. Yanwen aracı platform. Satın alimdan sonra ufak bir mail de atarız, içiniz rahat olur.