Bütçe
4.000 TL

theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
PC için 4.000 TL (max) bandında PS5 kolu (DualSense) alınır mı? Klavyeden sıkıldığım için kaliteli ve titreşim hissiyatı güçlü bir gamepad arıyorum. Daha önce Xbox ve PS4 kolu kullandım, ikisine de alışığım.

PC oyunlarında uyumluluk sorunu yaşatır mı? Yoksa bu bütçeye daha sorunsuz bir alternatif mi bakmalıyım?

Yakın zamanda DualSense PC ready adında yeni bir güncelleme aldı, uyumluluk sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum fakat 4 bin TL'ye DualSense almak yerine daha uygun fiyata hall Effect'e sahip gamepad almak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Hall efect ne oluyor hocam tam olarak? Bu tür kolların görünüşünü sevdiğim için almayı planlıyordum. Alternatifi var mıdır bu bütçelere?
Analoglarda drift olmasını engelleyen bir teknoloji. Şuna bakın;

Son düzenleyen: Moderatör:
Analoglarda drift olmasını engelleyen bir teknoloji. Şuna bakın;
Anladım hocam 4k üzerine çıkamam maalesef. Ek olarak bu hall effect denilen şey XBOX kollarında da mı yok?

PC için 4.000 TL (max) bandında PS5 kolu (DualSense) alınır mı? Klavyeden sıkıldığım için kaliteli ve titreşim hissiyatı güçlü bir gamepad arıyorum. Daha önce Xbox ve PS4 kolu kullandım, ikisine de alışığım.

PC oyunlarında uyumluluk sorunu yaşatır mı? Yoksa bu bütçeye daha sorunsuz bir alternatif mi bakmalıyım?

Alınmaz, Xbox ve PS kolları kazıktan başka bir şey değil. 4.000 TL gibi bir bütçede Cyclon'e 2, Super Nova gibi kollar alınmalı. Bütçe çıkarsa G7 Pro alın, en iyisi odur.

Şuna da bakabilirsiniz;

Evet yok hocam. Çıkamıyorsanız Gulikit KK3 Max bakın.

Anladım bunu düşüneceğim videoyu izledim hissiyat konusunda emin olamadım denemeden göremem zaten gamepad konusunda bildiğim sadece 2 marka var aslında sony ve xbox oda daha önce hiç farklı marka bir şey kullanmadım almışken de bir daha da değiştirmem diye düşünüyorum. Sanırım bunu alacağım teşekkürler.