Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
O fiyata DDR4 zor değil mi? Tablet daha iyi olabilir bence.Merhaba, ders calışmak icin 4.000 TL altı Windows 10 kaldırabilecek DDR4 sistem arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, ders calışmak icin 4.000 TL altı Windows 10 kaldırabilecek DDR4 sistem arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
4.000 TL altında DDR4 sistem bulamazsınız. Bütçeyi biraz daha artırmanız lazım.
RAM bile 4.000 TL artık.
Yiğidowski
Üstün
Bütçeyi yanlış yazmış olabilir misiniz? Eski konularda daha yüksek fiyatlara yardım istediğinizi görüyorum.
Merhaba, ders calışmak icin 4.000 TL altı Windows 10 kaldırabilecek DDR4 sistem arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
O fiyata asla DDR4 bulamazsınız. O segmentteki bilgisayarlar 720p video açmakta bile zorlanacaktır.
O fiyata DDR4 zor değil mi? Tablet daha iyi olabilir bence.
4.000 TL altında DDR4 sistem bulamazsınız. Bütçeyi biraz daha artırmanız lazım.
Bütçeyi yanlış yazmış olabilir misiniz? Eski konularda daha yüksek fiyatlara yardım istediğinizi görüyorum.
O fiyata asla DDR4 bulamazsınız. O segmentteki bilgisayarlar 720p video açmakta bile zorlanacaktır.
Cevap veren herkese cok teşekkür ederim muhtemelen bütcemi biraz daha artırıp tablete yöneleceğim ya da internet cafede ders calışacağım.
Cevap veren herkese cok teşekkür ederim muhtemelen bütcemi biraz daha artırıp tablete yöneleceğim ya da internet cafede ders calışacağım.
İnternet kafede o low iq ortamda düzgün bir şekilde ders çalışabileceğinizi düşünmüyorum. Tablete yönelmeniz daha iyi olur.