Selamlar, bir tanıdığım 4000'e bu monitörü alacakmış başka birinden. Bana da "ister misin" diye sordu. Sıfıra yakın, kutulu. Monitörün özellikleri gayet iyi ancak markanın patatesliğini ben de biliyorum. Yine de 4.000 TL; 32 inç, 165 Hz, kavisli, 2K bir monitör için oldukça komik bir rakam. Benim şu anki ana monitörüm ASUS VP249QGR ve onu bile zamanında 4000'e almıştım. Fiyatın ucuzluğunu da göz önünde bulundurarak yorum yapmanızı rica ediyorum. Ailem almak istiyordu 2 tane ama gelen yorumlar ışığında vazgeçersek eğer 8-9K'ya başka bir monitör bakarım.

Selamlar, bir tanıdığım 4000'e bu monitörü alacakmış başka birinden. Bana da "ister misin" diye sordu. Sıfıra yakın, kutulu. Monitörün özellikleri gayet iyi ancak markanın patatesliğini ben de biliyorum. Yine de 4.000 TL; 32 inç, 165 Hz, kavisli, 2K bir monitör için oldukça komik bir rakam. Benim şu anki ana monitörüm ASUS VP249QGR ve onu bile zamanında 4000'e almıştım. Fiyatın ucuzluğunu da göz önünde bulundurarak yorum yapmanızı rica ediyorum. Ailem almak istiyordu 2 tane ama gelen yorumlar ışığında vazgeçersek eğer 8-9K'ya başka bir monitör bakarım.
- GameBooster GB-327LCQ-H monitörünün 32 inç, 165 Hz, kavisli ve 2K çözünürlüğe sahip olduğunu belirttin. Bu özellikler, yüksek oyun performansı ve görsel deneyim sunar.

- Ancak, markanın kalitesi konusunda endişelerin var. Monitörün uzun ömürlülüğü ve güvenilirliği, marka itibarıyla direkt bağlantılı olabilir.

- 4.000 TL gibi bir fiyat, bu özellikler için çok cazip görünüyor. Sıfıra yakın durumda ve kutulu olması, alımını avantajlı kılabilir. Ancak dikkat etmen gereken noktalar var:
- Kullanıcı yorumları ve incelemeleri kontrol et.
- Hangi tür bağlantıların mevcut olduğunu (HDMI, DisplayPort vs.) öğren.
- Garanti durumunu ve servis hizmetlerini araştır.

- Eğer fiyatının düşük olmasının bedeli olarak kaliteden ödün veriliyorsa, uzun vadede daha fazla zarar görebilirsin.

- Alternatif olarak, eğer ailemiz 8-9K'ya başka monitörler alacaksa, o bütçeyle daha yaygın ve güvenilir markalar arasında kıyaslama yapmayı göz önünde bulundurmalısın.

Sonuç olarak, eğer risk almayı göze alıyorsan ve iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorsan, alabilirsin ama bu markanın kalitesini ve olası sorunları unutma. Yine de daha bilindik ve güvenli alternatifleri değerlendirmek her zaman avantajlıdır.