Bütçe
4.000 TL

cyyp 2

Başarılı
Selam, normalde HyperX Cloud 3 Wireless alacaktım ancak fiyatı uçtu ve açıkçası bir kulaklığa 7K para vermek bana fazla geliyor. Sizce kablolu kablosuz çok sıkıntı yaratır mı? Şu an bütçem 4K civarında, güzel ses alabileceğim bir kulaklık olsun.

Aşırı büyük rahatlık bu arada kablosuz kulaklık. Amazon'da kuponunuz varsa bunu almaya çalışabilirsiniz bence.

2. el olduğunu biliyorum, HyperX desteği bir problem olduğunda yardımcı oluyor.

Yok vallahi hocam Razer BlackShark v3X nasıldır 5K düşmüş vatan da o olmazsa kablolu alacağım galiba.

Razer Barracuda X Croma ses olarak güzel. RGB açmadan şarjı bir hafta gidiyor. Bluetooth üzerinden kullanıyorum, memnunum; yazılımı berbat, tabii ayarla işim yok.

Selam, normalde HyperX Cloud 3 Wireless alacaktım ancak fiyatı uçtu ve açıkçası bir kulaklığa 7K para vermek bana fazla geliyor. Sizce kablolu kablosuz çok sıkıntı yaratır mı? Şu an bütçem 4K civarında, güzel ses alabileceğim bir kulaklık olsun.
Mchose v9 pro veya x9.

Bu bütçede alacağın en iyi kulaklık MCHOSE X9.