Kendim kullanıyorum cloud 3 wireless, ne yalan söyliyim ne bass dan ne tizden anlarım ama bana sesi kaliteli ve güzel geliyor. Ses yüksekliğinden mikrofon performansından felan da gayet memnunum. Yalnız 2 ay sıkıntı çıkarmayan kulaklık yaklaşık 1 ay önce oyunlarda cızırtı felan yapmaya başladı ani ses robotikleşmesi oluyordu. Değiştirmeyi düşünmeden önce biraz araştırma yaptım ve driverdan dolayı olan bir sıkıntı olduğunu öğrendim, eq açınca kulaklıkta böyle bir sorun oluyordu. Sonrasında gelen driver güncellemesi ile tüm sorun çözüldü ama içimde bir soru işareti yaratmadı değil.

Kendim kullanıyorum Cloud 3 Wireless, ne yalan söyleyeyim ne bassdan ne tizden anlarım ama bana sesi kaliteli ve güzel geliyor. Ses yüksekliğinden mikrofon performansından falan da gayet memnunum. Yalnız 2 ay sıkıntı çıkarmayan kulaklık yaklaşık 1 ay önce oyunlarda cızırtı falan yapmaya başladı ani ses robotikleşmesi oluyordu. Değiştirmeyi düşünmeden önce biraz araştırma yaptım ve driverdan dolayı olan bir sıkıntı olduğunu öğrendim, EQ açınca kulaklıkta böyle bir sorun oluyordu. Sonrasında gelen driver güncellemesi ile tüm sorun çözüldü ama içimde bir soru işareti yaratmadı değil.

Razerdada THX Audio profilleri veya EQ hiç etki etmiyordu hepsi insan eli ile yapılmış şeyler normal görüyorum fakat en sorunsuzu SS GG oldu şu ana kadar.

Logitech Pro X Wireless almayı düşünüyordum. Aslında ilk C3 alacaktım, kararsız kaldım.

Cloud 3 yapı kalitesi olarak dış kapak ve iskelet tamamen çelik ve aşırı esnek kırılmasının imkanı yok tek kötü yanı kafa bandı değişmiyor soyulduğu zaman oda 2 yıldan uzun sürer aşınması kaliteli yapıda.