Detaylar
Kim cevapladı?fatih terim
Uzman
Anakartın nedir?Merhaba arkadaşlar,
Benim i3 9100F işlemcim ve RX 580 ekran kartım var, darboğaz oluyor. Assetto Corsa veya Valorant vs. oynuyorum. Sizce işlemciyi mi değiştireyim ekran kartını mı? Bütçe 4k.
Merhaba arkadaşlar,
Benim i3 9100F işlemcim ve RX 580 ekran kartım var, darboğaz oluyor. Assetto Corsa veya Valorant vs. oynuyorum. Sizce işlemciyi mi değiştireyim ekran kartını mı? Bütçe 4K.
Eğer satmakla uğraşmak istemiyorsan o anakarta Max yapacağı şey i5-9400F bu da alınmaz bence anakart ve işlemci yükseltmesi yapalım sana daha çok faydalı olur DDR4 önereceğim RAM değiştirme diye üstüne 1.5k daha koyman gerekir diğer türlü ekran kartı değiştirmek mantıklı değil işlemci ile darbogaz yapacak Anakart İşlemci
frkn.dmn
Uzman
ASUS Prime H310M-K r2.0
fatih terim
Uzman
Bütçeyi arttırman gerek çünkü bütçen üzerinde o anakarta eklenebilecek en baba işlemci i5 9400F olur ekran kartı ile darboğaz yapmasa da yükseltmeye değeceğini sanmıyorum dolayısıyla bütçeyi arttırıp anakart değişimi sonrası R5 5600 işlemciye geçilebilir ortalama çıkacak masraf ise 6k-6.5k civarı olur (giriş seviyesi bir anakart kullanılırsa) Elbette ekran kartı da ilerki dönemde değişilebilir çünkü kısıtlı bi zamana kadar idare eder sizleri.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
AM 4 sokete geçmeni öneririm.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-