Bütçe
4.000 TL

cansxxr

Yetkin
2. ekran almak istiyorum ama 2. el almayı düşünüyorum. MSI G255F kullanıyorum, sarı sitede Param Güvende ile 3-4 bin TL civarı ASUS monitörler var, 140 Hz gibi değerlerde. Sizce alınır mı? Alırsam da nelerini kontrol edeyim, ne testi yapayım, önerirsiniz?

İndirim zamanlarında aynı fiyata hatta daha ucuzuna sıfır 180-240 Hz monitörler bulabiliyorsunuz. Acil değilse biraz daha bekleyin, Sosyal'de @Caner Uncu görürse mutlaka güzel kampanyalar atıyor "Sıcak Fırsatlar" kategorisine. :) Belki başka arkadaşlar bile güzel monitör önerileri yazabilir.

Acelem yok şu an fakat çok da geciktirmek istemiyorum çünkü alacağım alacağım diyorum, sonra fiyatlar sapıtıyor. En son RAM'de yaptım bunu, şimdi de 32'ye çıkamıyorum.

H25T7 bu fiyatlarda bulunabiliyor.

Evet, 4 bin gibi bir fiyat önceki konularımda önermişlerdi bu markayı ama yine bu şekil geciktirmiştim.

@cansxxr, attığıma bir bakılabilir diye düşünüyorum. Kağıt üstünde iyi ama daha detaylı bilen arkadaşlar yardımcı olur.

Baktım, bilmiyorum, emin değilim. Kâğıt üstünde iyi evet ama işte uzun kullanımda vs. ölü piksel vs. sorunları oluyor, o yüzden emin değilim; bilgisi olan yazsa iyi olur. İki monitörü de koydum kenara, başka öneri veya bilgisi olan yazarsa ona göre karar veririm.

Ne yalan söyleyeyim bu fiyat bandındaki monitörlerin hepsi "fiyat" odaklı üretiliyor, kaliteli ve bahsettiğiniz sorunları yaşamayacağınızı garantileyecek monitör yok bu fiyata. Şans işi biraz o.

Ne yalan söyleyeyim bu fiyat bandındaki monitörlerin hepsi "fiyat" odaklı üretiliyor, kaliteli ve bahsettiğiniz sorunları yaşamayacağınızı garantileyecek monitör yok bu fiyata. Şans işi biraz o.

Garanti olarak demiyorum ona bakarsak 10klık monitörlerde bile kronik sorunlar var illa uygun diye bir şey olacak hali yok sadece bilgisi daha çok olan veya araştırmış olanlardan cevap bekliyorum şans işi diye bırakırsak daha sıkıntı.