Darmoshark M3S Max mouse kullanıyordum. Dongle'da yaşanan bir arıza sebebiyle Wraith teknik servise yolladım. Bugün cevap geldi ve ürün kusurlu sayıldı, değişim ya da iade seçeneği sunuldu. Fareden genel olarak memnundum fakat böyle bir durum yaşanmışken değiştirmek istedim. Tutuş tarzım palm, bu mouse elime biraz küçük geliyordu ancak çok bir sorun yaşamadım. Benim için öncelik işin donanım tarafı. Darmoshark'a kıyasla daha iyi bir yazılım desteği de olursa çok daha iyi olur benim için. M3S Max'ın güncel değeri 3.300 lira civarında, ben satın aldığımda 2.200 gibi bir fiyatı vardı. Üzerine de eklemeyi düşünüyorum, 4.000 lira civarına kadar çıkabilirim. Ağırlıklı olarak CS oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-4.500 TL
ATK Dragonfly A9 Air Series Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
A9 Air+ alabilirsiniz SWAR koduyla.
Geraltın kılıcı 99
Bilgin
Kaliteli kasa isterseniz aşağıdaki modeli öneririm. Eğer istemezseniz @Rhodes hocamın önerdiği model uygundur.Darmoshark M3S Max mouse kullanıyordum. Dongle'da yaşanan bir arıza sebebiyle Wraith teknik servise yolladım. Bugün cevap geldi ve ürün kusurlu sayıldı, değişim ya da iade seçeneği sunuldu. Fareden genel olarak memnundum fakat böyle bir durum yaşanmışken değiştirmek istedim. Tutuş tarzım palm, bu mouse elime biraz küçük geliyordu ancak çok bir sorun yaşamadım. Benim için öncelik işin donanım tarafı. Darmoshark'a kıyasla daha iyi bir yazılım desteği de olursa çok daha iyi olur benim için. M3S Max'ın güncel değeri 3.300 lira civarında, ben satın aldığımda 2.200 gibi bir fiyatı vardı. Üzerine de eklemeyi düşünüyorum, 4.000 lira civarına kadar çıkabilirim. Ağırlıklı olarak CS oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.
Attack Shark R2 Superlight 4K/8K PAW3950 Kablosuz Oyuncu Magnezyum Mouse | Meyer Gaming
Attack Shark R2 Superlight 4K/8K PAW3950 Kablosuz Oyuncu Magnezyum Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
Hocam air için forumda bir arkadaş pek memnun kalmamış. Kafamı kartıştırdı başka bir model önerecek olsanız ne önerirsiniz ?![]()
ATK Dragonfly A9 Air Series Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
A9 Air+ alabilirsiniz SWAR koduyla.
Hocam, markaya karşı biraz önyargılıyım; yoksa bu tarz magnezyum mouselar hoşuma gidiyor. Başka önerilerinize açığım.Kaliteli kasa isterseniz aşağıdaki modeli öneririm. Eğer istemezseniz @Rhodes hocamın önerdiği model uygundur.
![]()
Attack Shark R2 Superlight 4K/8K PAW3950 Kablosuz Oyuncu Magnezyum Mouse | Meyer Gaming
Attack Shark R2 Superlight 4K/8K PAW3950 Kablosuz Oyuncu Magnezyum Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Yazilim kalitesi istiyorsaniz ATK, WLmouse gibi firmalara bakmalisiniz bu arada.
wraithesports.com
WLMouse Beast G Max Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
@mirigo, konuyu goremedim. Neyinden kalmamis hocam? Iyi bir urun cunku.
Geçen hafta 4000 TL verip aldığım ATK A9 Air+ mouse, 500 liraya aldığım 4 senelik HyperX Pulsefire Haste mouse'umdan çok daha kötüydü. Skate'leri doğru takmama rağmen mouse, mousepad'de doğru dürüst kaymıyordu ve yazılımı indirip mouse ile oyuna girdiğimde mouse cursor'ı takılıp duruyordu. Skate'lerin takma yerlerinin boşlukları fazla derin, kaymıyor bile mouse. Kullanılamaz halde olduğu için aynı gün geri yolladım.
ATK istemiyorum, daha pahalı olsa da mainstream bir markadan veya başka ATK dışında herhangi bir markadan mouse istiyorum. F/P falan umrumda değil.
ATK istemiyorum, daha pahalı olsa da mainstream bir markadan veya başka ATK dışında herhangi bir markadan mouse istiyorum. F/P falan umrumda değil.
Mousepad kaynakli bir problem de olabilir uretim hatasi da. 1 kotu yorumdan dolayi da bir urunden vazgecilmez zira en kaliteli farede bile uretim hatasi olabiliyor. Veya binlerce kotu yorum.
Hocam bunu da gördüm ancak donanımsal anlamda A9 Air daha iyi gibi duruyor. Daha güncel bir sensör var. Seçenek çok, almışken iyi bir şey almak istiyorum; gerçekten karar vermek çok zor.Yazilim kalitesi istiyorsaniz ATK, WLmouse gibi firmalara bakmalisiniz bu arada.
![]()
WLMouse Beast G Max Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com