Bütçe
4.000-4.500 TL

Capon

Çalışkan
Selam,

4000 TL civarında bir bütçem mevcut. %75 boyutunda, yellow Switch'lere sahip ve kablosuz olan bir klavye arıyorum. Gündelik kullanımda ve Single-Player oyunlarda kullanılacak.

Şimdiden teşekkürler.

Yine tasarım olarak bana pek hitap ettiğini söyleyemem maalesef.

Ek olarak fabrika çıkışlı yellow switch klavye sayısı gördüğüm kadarıyla epey az. Bu bağlamda 3-3.5K civarına switch türü fark etmeyen, kasa kalitesi yüksek, siyah veya beyaz renklerinde, hot-swap ve kablosuz olan bir ürün önerme şansınız var mıdır? Zira istediğim switch'leri ek olarak temin edersem istediğim tarza daha yakın bir ürün ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Yine tasarım olarak bana pek hitap ettiğini söyleyemem maalesef.

Ek olarak fabrika çıkışlı yellow Switch klavye sayısı gördüğüm kadarıyla epey az. Bu bağlamda 3-3.5K civarına Switch türü fark etmeyen, kasa kalitesi yüksek, siyah veya beyaz renklerinde, hot-swap ve kablosuz olan bir ürün önerme şansınız var mıdır? Zira istediğim Switch'leri ek olarak temin edersem istediğim tarza daha yakın bir ürün ortaya çıkacak gibi görünüyor.
Bu nasıl? Tam beyaz değil keycaps olarak fakat keycaps alabilirsiniz.

Teknik bir problemi yoksa bu ürün gayet güzel görünüyor. Sadece markadan emin olamadım fakat satıcı Amazon olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Alternatif olması açısından Akko gibi bir tık daha bilinen markalardan da 1-2 ürün önerebilirseniz çok sevinirim.

Teknik bir problemi yoksa bu ürün gayet güzel görünüyor. Sadece markadan emin olamadım fakat satıcı Amazon olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Alternatif olması açısından Akko gibi bir tık daha bilinen markalardan da 1-2 ürün önerirseniz çok sevinirim.
Marka bayağı F/P hocam, cok bılındık. Herkese öneriyoruz bunu. F87 Pro kendi fiyatında rakipsiz bir ürün. Yine de farklı marka ister misiniz?