Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-4.500 TL
Çıkmamam daha iyi olur ama siz yine de önerebilirsiniz, duruma göre zorlamaya çalışırım.
Çıkmamam daha iyi olur ama siz yine de önerebilirsiniz, duruma göre zorlamaya çalışırım.
Öneriniz için teşekkürler. Keycap ve kasa renkleri bana pek hitap etmiyor maalesef. Dışarıdan ek keycap vs. temin edeyim desem fiyat daha da yükselecek.
Başka öneriniz varsa alabilirim.
Bu uygun mu?Öneriniz için teşekkürler. Keycap ve kasa renkleri bana pek hitap etmiyor maalesef. Dışarıdan ek keycap vs. temin edeyim desem fiyat daha da yükselecek.
Başka öneriniz varsa alabilirim.
Yine tasarım olarak bana pek hitap ettiğini söyleyemem maalesef.
Ek olarak fabrika çıkışlı yellow switch klavye sayısı gördüğüm kadarıyla epey az. Bu bağlamda 3-3.5K civarına switch türü fark etmeyen, kasa kalitesi yüksek, siyah veya beyaz renklerinde, hot-swap ve kablosuz olan bir ürün önerme şansınız var mıdır? Zira istediğim switch'leri ek olarak temin edersem istediğim tarza daha yakın bir ürün ortaya çıkacak gibi görünüyor.
Bu nasıl? Tam beyaz değil keycaps olarak fakat keycaps alabilirsiniz.Yine tasarım olarak bana pek hitap ettiğini söyleyemem maalesef.
Ek olarak fabrika çıkışlı yellow Switch klavye sayısı gördüğüm kadarıyla epey az. Bu bağlamda 3-3.5K civarına Switch türü fark etmeyen, kasa kalitesi yüksek, siyah veya beyaz renklerinde, hot-swap ve kablosuz olan bir ürün önerme şansınız var mıdır? Zira istediğim Switch'leri ek olarak temin edersem istediğim tarza daha yakın bir ürün ortaya çıkacak gibi görünüyor.
Bu nasıl? Tam beyaz değil keycaps olarak fakat keycaps alabilirsiniz.
Teknik bir problemi yoksa bu ürün gayet güzel görünüyor. Sadece markadan emin olamadım fakat satıcı Amazon olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Alternatif olması açısından Akko gibi bir tık daha bilinen markalardan da 1-2 ürün önerebilirseniz çok sevinirim.
Marka bayağı F/P hocam, cok bılındık. Herkese öneriyoruz bunu. F87 Pro kendi fiyatında rakipsiz bir ürün. Yine de farklı marka ister misiniz?Teknik bir problemi yoksa bu ürün gayet güzel görünüyor. Sadece markadan emin olamadım fakat satıcı Amazon olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. Alternatif olması açısından Akko gibi bir tık daha bilinen markalardan da 1-2 ürün önerirseniz çok sevinirim.