4.000 TL’ye kadar i5-14600KF için soğutucu önerisi

Bütçe
4.000 TL
Soğutucuyu taktım ama maalesef sıcaklıklar hiç iç açıcı değil oyunlarda kabul edilebilir yine de Cinebench testini yapamıyorum bile...

Phantom spirit ile mi?

Öyleyse bir yanlışlık var, 13700K kullanan var o soğutucu ile, montaj kısmında hata olabilir.

Phantom spirit ile mi?

Öyleyse bir yanlışlık var, 13700K kullanan var o soğutucu ile, montaj kısmında hata olabilir.
Montajda bir hata olduğunu düşünmüyorum. Normal intel default ayarları ile cinebench testinde 95-100 derecelerde oynuyordu testi tamamlayamadım bile

Kaç watt çekiyor bu esnada?

Kaç watt çekiyor bu esnada?
Açıkçası bakmadım şuan o halde olmadığı içinde bakamam ama bu kadar yüksek sıcaklık beklemiyordum macun desen düzgün sürülü montaj desen her şey olması gerektiği gibi açıkçası neden böyle yaptı bilmiyorum bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim

Bu sıcaklıklar için işlemcinin 200W üzerine çıkması lazım, oda sıcaklığının da 30 derece ve üstünde olması lazım, birçok sistemde kullandık bu soğutucuyu, 12700K, 13700k sistemlerde çalışıyor.

Mesela arkadaş 14700'ü D15s ile soğuttuğunu söylüyor, bu soğutucu aynı ayarda bir soğutucu.

Soğutucuya lafım yok neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum ve anlam veremiyorum

Soğutucu blok kısmının hafif çap durması bile performansı düşürür, siz akşam test yapıp kaç watt çektiğine bakın, ona göre değerlendirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…