Bütçe
4.000 TL
Açıkçası bakmadım şu an o halde olmadığı içinde bakamam ama bu kadar yüksek sıcaklık beklemiyordum macun desen düzgün sürülü montaj desen her şey olması gerektiği gibi açıkçası neden böyle yaptı bilmiyorum bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim

Bu sıcaklıklar için işlemcinin 200W üzerine çıkması lazım, oda sıcaklığının da 30 derece ve üstünde olması lazım, birçok sistemde kullandık bu soğutucuyu, 12700K, 13700k sistemlerde çalışıyor.

Mesela arkadaş 14700'ü D15s ile soğuttuğunu söylüyor, bu soğutucu aynı ayarda bir soğutucu.

Bu sıcaklıklar için işlemcinin 200W üzerine çıkması lazım, oda sıcaklığının da 30 derece ve üstünde olması lazım, birçok sistemde kullandık bu soğutucuyu, 12700K, 13700k sistemlerde çalışıyor.

Mesela arkadaş 14700'ü D15s ile soğuttuğunu söylüyor, bu soğutucu aynı ayarda bir soğutucu.
Soğutucuya lafım yok neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum ve anlam veremiyorum

Soğutucu blok kısmının hafif çap durması bile performansı düşürür, siz akşam test yapıp kaç watt çektiğine bakın, ona göre değerlendirelim.