4.000 TL'ye kadar kablosuz klavye tavsiyesi

Bütçe
4.000 TL
Ben aldığımda 14 Haziran ibaresi vardı değiştirmişler herhalde. Zaten belirli renklerde geçerli o tarih.

Alıcaksanız eforsuz kodu ile alın çok geç olmadan geliyor zaten merak etmeyin.

Renk olarak şu iki renk alabileceğim kalmış, onun haricindekiler için beklemem gerekiyor.
F87 Pro V2 ile arasında 200 TL gibi bir fark oluyor, her renk içinde.

Ya da bir süre daha bekleyip bunlardan birini alacağım.

Sizce renk olarak 4'ünden hangisini seçmeliyim?

Ulugamese sorun fiyat farklılığı olmayacaksa ve RGB önemli değilse bu 4 model içinden en mantıklısı baileys RGB istiyorsanız Black contour.

Ulugamese sorun fiyat farklılığı olmayacaksa ve RGB önemli değilse bu 4 model içinden en mantıklısı baileys RGB istiyorsanız Black contour.
Fiyat farklılığı var; siyah olan 3785 TL, Dark World'de 3465 TL ama Dark World'ü hiç beğenmedim. Siyah olan ondan daha iyidir. En azından diğerleri stoğa ne zaman girecek bilmiyorum. Tahmini ne kadar günde stoğa giriyorlar ve zam alarak mı giriyorlar?

Ulugamesin kendisine sormak daha iyi olur biz tam doğru bir bilgi veremeyiz onun için.

Peki, siz Ulugames'in bir yetkilisi misiniz? Genelde katıldığınız konular bu klavye üzerine olmuş da merak ettim.

Hayır değilim ama bu cümle kükretti beni.

Peki, siz Ulugames'in bir yetkilisi misiniz? Genelde katıldığınız konular bu klavye üzerine olmuş da merak ettim.

Bu arada istediğiniz bilgileri vermeye çalışırım ama bunlar sadece belli konular için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…