İyi ama V2 ve Leobog varken almazdım; özellikle Leobog varken tercih etmezdim. Tabii, iyi bir klavye olduğunu değiştirmiyor.
Ben aldığımda 14 Haziran ibaresi vardı değiştirmişler herhalde. Zaten belirli renklerde geçerli o tarih.
Alıcaksanız eforsuz kodu ile alın çok geç olmadan geliyor zaten merak etmeyin.
Renk olarak şu iki renk alabileceğim kalmış onun haricindekiler için beklemem gerekiyor.
F87 Pro V2 ile arasında 200 TL gibi bir fark oluyor her renk içinde.
Eki Görüntüle 258973
Eki Görüntüle 258972
Ya da bir süre daha bekleyip bunlardan birini alacağım.
Eki Görüntüle 258975
Eki Görüntüle 258976
Sizce renk olarak hangisini seçmeliyim.
Fiyat farklılığı var; siyah olan 3785 TL, Dark World'de 3465 TL ama Dark World'ü hiç beğenmedim. Siyah olan ondan daha iyidir. En azından diğerleri stoğa ne zaman girecek bilmiyorum. Tahmini ne kadar günde stoğa giriyorlar ve zam alarak mı giriyorlar?Ulugamese sorun fiyat farklılığı olmayacaksa ve RGB önemli değilse bu 4 model içinden en mantıklısı baileys RGB istiyorsanız Black contour.
Fiyat farklılığı var; siyah olan 3785 TL, Dark World'de 3465 TL ama Dark World'ü hiç beğenmedim. Siyah olan ondan daha iyidir. En azından diğerleri stoka ne zaman girecek bilmiyorum. Tahmini ne kadar günde stoka giriyorlar ve zam alarak mı giriyorlar?
Ulugamesin kendisine sormak daha iyi olur biz tam doğru bir bilgi veremeyiz onun için.
Peki, siz Ulugames'in bir yetkilisi misiniz? Genelde katıldığınız konular bu klavye üzerine olmuş da merak ettim.
Peki, siz Ulugames'in bir yetkilisi misiniz? Genelde katıldığınız konular bu klavye üzerine olmuş da merak ettim.
https://ty.gl/09cklckyyqbnc bu mu hocamİyi ama V2 ve leobog varken almazdım özellikle leobog varken tercih etmezdim tabii iyi bir klavye olduğunu değiştirmiyor.
hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın bu gece kullanımda çok ses çıkarttırmı