KaraKurt 1 Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 32 Beğeniler 4 Bugün 09:27 #1 Şu an Aula F75 kullanıyorum, 2 sene olmuştur. Manyetik klavyeye geçmek istiyorum ama çok fazla seçenek var ve kafam iyice karıştı. Klavyeden anlayan dostlar varsa bir yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:33
Şu an Aula F75 kullanıyorum, 2 sene olmuştur. Manyetik klavyeye geçmek istiyorum ama çok fazla seçenek var ve kafam iyice karıştı. Klavyeden anlayan dostlar varsa bir yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
johan liebert 43 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 501 Beğeniler 359 Bugün 09:56 #2 VGN Neon 75 Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch] beyaz olur dersen buna bakabilirsin.
VGN Neon 75 Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch] beyaz olur dersen buna bakabilirsin.
KS KS KaraKurt 1 Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 32 Beğeniler 4 Bugün 10:08 #3 johan liebert dedi: VGN Neon 75 Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch] beyaz olur dersen buna bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... beyaz aramıyorum kirlenmesinden bıktım siyah olursa daha iyi olur
johan liebert dedi: VGN Neon 75 Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch] beyaz olur dersen buna bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... beyaz aramıyorum kirlenmesinden bıktım siyah olursa daha iyi olur