Yeterli olur. O kadar da ısınmıyor. R7 7800X3D CS2'de yani CPU ağırlıklı bir oyunda kullanıyorum. 65-72 arası git gel yapıyor. Çok çok 75 falan oluyor nadiren. Normal AAA oyunlarda çok daha düşük oluyor. Thermalright 360 mm sıvı soğutucu kullanıyorum.
62.6 CFM hava akışı ve 20 dBA pompa ses seviyesi sunan MSI MAG CoreLiquid A13, üstün soğutma performansı sağlar. Detayları inceleyin.
www.incehesap.com
Boşta 42-44 valorant gibi işlemci yüklü oyunlarda 64-68, hikayeli aaa oyunlarında çoğunda 61-64 derece arası görüyorum %100 yükte ise 82 dereceyi geçmedi. Her hangi bir uv yapmadım nihai performans modunda kullanıyorum macun stok macunu.
Segotep FZ6 Pro Beyaz 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
Dün gece 1400TL'ye kadar düşmüş. Takip edilebilir.
Segotep FZ6 Pro Beyaz 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
Dün gece 1400TL'ye kadar düşmüş. Takip edilebilir.
Phantom Spirit 120 SE ile bunun arasında kaldım hocam. Renk uyumu vesaire hiç önemli değil. Ses de önemli değil. Performans açısından hangisini önerirsiniz?
@RapidLemming955, @demjr, @cansux, önerileriniz için teşekkür ederim. Bütçe ve uzun vadeli kullanım açısından hava soğutma tercih edeceğim gibi duruyor.
İndirimlerde 3000 TL civarına AiO bulabilirsem yönelirim ancak şu anda planımda yok.
Phantom Spirit 120 SE ile bunun arasında kaldım hocam. Renk uyumu vesaire hiç önemli değil. Ses de önemli değil. Performans açısından hangisini önerirsiniz?
@RapidLemming955, @demjr, @cansux, önerileriniz için teşekkür ederim. Bütçe ve uzun vadeli kullanım açısından hava soğutma tercih edeceğim gibi duruyor.
İndirimlerde 3000 TL civarına AiO bulabilirsem yönelirim ancak şu anda planımda yok.
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
2200'e şu modele ne diyorsunuz peki? Bana uygun geldi.
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
2200'e şu modele ne diyorsunuz peki? Bana uygun geldi.