Merhabalar, R7 7800X3D işlemci için en fazla 4.000 TL olacak şekilde hava soğutucu önerir misiniz?
Aklımda Phantom Spirit 120 SE var. Yeterli olur mu?
Bunu kullanıyorum 6 aydır memnunum.Merhabalar, R7 7800X3D işlemci için en fazla 4.000 TL olacak şekilde hava soğutucu önerir misiniz?
Güzel bir sıvı soğutucu olduğunu söylüyorlar. @Ayhan Dönmez hocam, önermişti banada. Alırsan muhtemelen memnun kalırsın.Merhabalar, R7 7800X3D işlemci için en fazla 4.000 TL olacak şekilde hava soğutucu önerir misiniz?
Dün gece 1400TL'ye kadar düşmüş. Takip edilebilir.![]()
Segotep FZ6 Pro Beyaz 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) - incehesap.com
Segotep FZ6 Pro Beyaz 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hocam, hangisi daha ucuzsa onu al bence. Performansları arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.Phantom Spirit 120 SE ile bunun arasında kaldım hocam. Renk uyumu vesaire hiç önemli değil. Ses de önemli değil. Performans açısından hangisini önerirsiniz?
@RapidLemming955, @demjr, @cansux, önerileriniz için teşekkür ederim. Bütçe ve uzun vadeli kullanım açısından hava soğutma tercih edeceğim gibi duruyor.
İndirimlerde 3000 TL civarına AiO bulabilirsem yönelirim ancak şu anda planımda yok.
Hocam, hangisi daha ucuzsa onu al bence. Performansları arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Milli soğutucumuzdur kendisi. Alınır.![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
2200'e şu modele ne diyorsunuz peki? Bana uygun geldi.