Bütçe
4.000 TL

akif42

Yetkin
Gün içinde çok fazla bilgisayar başında durmaktayım. Oyuncu koltuğu/ofis koltuğu fark etmez; rahat olsun yeter. Daha çok oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum.

Bu fiyat aralığında "oyuncu" takılı olan koltuklar ne idiği belirsiz ürünler genel olarak. Fiyat artmayacaksa ofis tarafına yönelin bana kalırsa. Belki bir şeyler bulunabilir.

Hocam açıkçası bir koltuğa cok para vermek istemiyorum gideri olan bir koltuk olabilir siz ne önerirsiniz?

Bir koltuğa çok para vermezseniz bel fıtığı tedavisine üstelik de sonucu kesin olmayan tedavilere bir servet ödersiniz. Ek olarak ₺4.000'ye alacağınız koltuk kısa sürede çöp olacağı için ₺4.000'niz direkt çöpe gider. İlla fazla para vermek istemiyorum diyorsanız size yakın muhitte 2. el koltuk satış ilanlarını Sahibinden üzerinden araştırın. Sıfırının yarı fiyatına ürünler bulmanız kolay.

2023-24'ten beri takip etmiyorum ürünleri genel olarak. Dolayısıyla "şu iyidir" şeklinde sunabileceğim bir önerim yok. Arayışınızın biraz yanlış tarafa meyil ettiğini gördüğüm için uyarmak istedim sadece. İyi akşamlar olsun.

Bir koltuğa çok para vermezseniz bel fıtığı tedavisine üstelik de sonucu kesin olmayan tedavilere bir servet ödersiniz. Ek olarak ₺4.000'ye alacağınız koltuk kısa sürede çöp olacağı için ₺4.000'niz direkt çöpe gider. İlla fazla para vermek istemiyorum diyorsanız size yakın muhitte 2. el koltuk satış ilanlarını sahibinden üzerinden araştırın. Sıfırının yarı fiyatına ürünler bulmanız kolay.

Adam haklı. 1.5 liraya 2 sene önce Seduan Skagen aldım, düz mutfak sandalyesi kullanıyordum; şimdi kamburum çıktı. Doktora gittim 2 sene önce, korse verdi; kulanmıyorum kambur devam.

Son düzenleyen: Moderatör: