4.000 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
4.000 TL
Anladım. Peki arkadaşın yukarı da attığı model nasıl? A32 Plus

@The Man From Earth bu arada konunun sizle ilgisi yok önerdiğiniz parçalara saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum sadece biraz fazla seçiciyim
Zaten o yüzden olmaz diyorum ben de . Dar bütçe olduğu zaman harcanacak her kuruşa içim gidiyor benim. Belki bin sistemi geçmiştir artık topladığım, sen de mesleki deformasyon ben diyeyim alışkanlık

Anladım. Peki arkadaşın yukarı da attığı model nasıl? A32 Plus
Ona da yazdığım gibi, fiyatında alternatifleri bence daha tercih edilesi. 6300 lira senin bütçen için kasaya ayırması fazlasıyla saçma bir miktar olur. İkinci ele yönelip o ilana bakar mısın, o da sana kalmış. Belki biraz da pazarlıkla falan yanında AIO geleceği için gideri olabilir, ama yanında gelen AIO da biraz vasat, onu söyleyeyim.
İkisini 5'e koymuş adam, valla 4'e falan alabilsen aslında yapışılır

İkinci el kasaların üç büyük problemi var. 1, alıp getirmesi problem, PG yapmıyor Sahibinden, kargosu da güncel kargo fiyatlarında tek başına 1+ lira tutar. 2, yanında gelen montaj aksesuarları konusunda insanlar aşırı bilinçsiz, vida seti tam kasa bulmak zor. 3, yerde duran metal kutu, her süpürge açılışında düzenli tekme yer

2.el alırsam gidip alıcam zaten başka türlü almam. Motorum var bacak arama sıkıştırıp getiririm herhalde ya. Bulursam eğer 2.el eve geçince bakacağım.

Etiketledim hocam, konu açmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…