Dagster3532
Becerikli
%60 istemiyorum tek şartım bu. F ve çoğu tuş takımını kullanabilmek istiyorum artık.
Ağırlıklı olarak ne tarz oyunlar oynuyorsunuz peki?Fark etmez hocam. Hangisi daha iyi ise yollayabilirsiniz. İkisini de yollayıp seçimi bana da bırakabilirsiniz. Mümkünse Türkçe layout olması ve %60 üzeri olması iyi olur.
Ağırlıklı olarak ne tarz oyunlar oynuyorsunuz peki?
Manyetik olarak ATK RS6 Air, mekanik olarak:Karışık hocam. Şu sıralar pek oyun bile oynamıyorum. Mevcut klavyem çok eski ve red Switch olduğu halde geceleri kafamı ütülüyor. Bazı tuşlar takılıyor ve programı dahi yok.
Manyetik olarak ATK RS6 Air, mekanik olarak:
Buna bakabilirsiniz.
Oynadığınız oyunlara bağlı tamamen. Birisi mekanik, birisi manyetik. Ona göre seçim yapılması lazım.Siz olsanız hangisini alırdınız hocam? RS6 için biraz daha düzgün tasarım yok mudur?
Oynadığınız oyunlara bağlı tamamen. Birisi mekanik, birisi manyetik. Ona göre seçim yapılması lazım.
Bence evet. Hard FPS oyuncusu olduğum zamanlar ben de manyetik almıştım, aşırı pişman olmuştum. Çok iyi bir manyetik alsan bile ses ve hissiyat tırt. Mekaniğe geçtim ve tekrar klavye kullandığımı hatırladım.CS ve Valorant oynuyorum ama sinir krizi geçirip milisaniye hesaplayacak düzeyde değil. Sanırım mekanik olanı alacağım gibi. Doğru bir karar olur değil mi hocam?