Bütçe
4.000 TL

BlasTedWizard

Becerikli
Çoğu kişi gibi kasayı toplayıp eski monitörle devam ediyordum. Artık monitör yaşamıyor. Alt taraftan mürekkep akmıştı. Birkaç ay monitörü ders kullandım ve şimdi çizgiler çıktı. Artık yeni monitör alma zamanı geldi.

Ucuz olsun, fiyatına göre de iyi olsun istiyorum. Karşıma GameBooster 23.8 inç 165 Hz ve 180 Hz, 27 inç 165 Hz ve Samsung G3 144 Hz gibi modeller çıkıyor. Bir de çok güvenemediğim James Donkey, Hitachi, Dahua, Lenovo, Acer ve Warp gibi markalar var. Fiyat olarak en dipte elde tutulur yazdıklarım var.

CS2, Steam PUBG, Minecraft, Fall Guys Among Us gibi oyunlar oynuyorum.

4.000 TL sınır.

monitörgg.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu kişi gibi kasayı toplayıp eski monitörle devam ediyordum. Artık monitör yaşamıyor. Alt taraftan mürekkep akmıştı. Birkaç ay monitörü ders kullandım ve şimdi çizgiler çıktı. Artık yeni monitör alma zamanı geldi.

Ucuz olsun, fiyatına göre de iyi olsun istiyorum. Karşıma Game Booster 23.8 inç 165 Hz ve 180 Hz, 27 inç 165 Hz ve Samsung G3 144 Hz gibi modeller çıkıyor. Bir de çok güvenemediğim James Donkey, Hitachi, dahua, Lenovo, Acer ve WARP gibi markalar var. Fiyat olarak en dipte elde tutulur yazdıklarım var.

CS2, Steam PUBG, Minecraft, Fall Guys Among Us gibi oyunlar oynuyorum.

4.000 TL sınır.

Eki Görüntüle 197312

https://www.itopya.com/aoc-24g42e-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299 sepette 4300 TL çok güzel bir monitör şiddetle 300 TL daha koymanı öneriyorum.

Dün yazsaydınız 3.5K'ya Lenovo Legion R24s monitör vardı. Şimdi ise en mantıklısı 24G42E almanız.