Xbox 360E
Üstün
Hocam KTC'nin servisi İndeks Bilgisayar bakıyor.Buna bir şey diyemem, zira KTC'nin garanti işleyişini ben de bilmiyorum, ülkemize ürünleri geleli çok az oldu.
Hocam KTC'nin servisi İndeks Bilgisayar bakıyor.Buna bir şey diyemem, zira KTC'nin garanti işleyişini ben de bilmiyorum, ülkemize ürünleri geleli çok az oldu.
Hocam Samsung G3 modeli nasıl?Buna bir şey diyemem, zira KTC'nin garanti işleyişini ben de bilmiyorum, ülkemize ürünleri geleli çok az oldu.
Biliyorum, İndeks'i kastettim aslında.
Hocam ama aşırı ısınıyor bu fiyatta bende farkındayım düzgün soğutma olmayacağını ama güvenemedim bir de servis vs. yeni yeni gelişen bir marka tam sistem oturduğu zaman düşünebilirim
Hocam o fiyata çıkarsam da o markayı düşünmem
Yeni G3'lere dair olumlu yorumlar görsem de LS24AG320 model isimlendirmesine sahip olan G3 versiyonu berbat.
Hocam marka yeni dediğim internetten baktım bizim ülkemizde yeniymiş ben kötü bir ürün vs. yapıyorlar anlamında demiyorum. Yeni oldukları için garanti, servis, müşteri memnuniyeti açısından bana göre yeniler biraz oturması lazım dedim.KTC yeni bir marka değil. 30 yıldır ekran piyasasındalar. Yurt dışında profesyonel incelemeciler tarafından incelenen ve beğenilen bir sürü modeli var. Yorumlarda da talep görüyorum ileride genel olarak bilinir bir marka haline geleceğine eminim. Servis konusunda haklısınız İndeks Bilişim getiriyor fakat ne kadar ilgilenirler bilmiyorum.
Soğutma açısından bir şey diyemem de incelemeler doğrultusunda AOC 24G42E modeli 5K bandında en iyi ölçüm değerlerine sahip monitör. Alternatif modellerde de nasıl bir soğutma var bilmiyorum, çoğu monitörün panel bilgisi de yok. Ayrıca soğutma çözümüyle alakalı bilgi bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Nereye veya neye bakacağız da bu monitörlerin soğutma çözümüyle alakalı bilgi vereceğiz? Anca panel bilgisi varsa COF sayısıyla alakalı bilgi buluruz. OLED olsa yabancı kaynaklardan öğrenirdik.
Hocam marka yeni dediğim internetten baktım bizim ülkemiz de yeniymiş ben kötü bir ürün vs. yapıyorlar anlamında demiyorum yeni oldukları için garanti, servis, müşteri memnuniyeti açısından bana göre yeniler biraz oturması lazım dedim.
Bütçeyi zorlayıp 5 bine çıkabilirsem ne tavsiye edersinSamsung'un G3 serisi en son bakacağım seri olur. Markanın en giriş seviye modelleri bu seride. Kalite beklemek hata olur. Ayrıca çoğu ghosting sorunlu. Samsung'un ürettiğine bile şüpheliyim. Samsung gibi G65b, G7 VA, Neo g7, Neo G8 vb canavar modelleri üreten markada G3 gibi çöpler nasıl çıkıyor anlamıyorum. G5 serisinde bile çöp modeler var. MSI'ın giriş seviye modelleri gibi Samsung'un da giriş seviye modelleri çoğu zaman kötü.
Ölçüm verilerine göre alabileceğin modeller H25t7, 24G42e, GS25F2 vs olur. Soğutma çözümüyle alakalı bilgi verebilecek birini zannetmiyorum. Garanti olarak da AOC, Gigabyte gibi markalara bakabilirsin. En azından daha güvenilirler.
24G42E.Bütçeyi zorlayıp 5 bine çıkabilirsem ne tavsiye edersin