4.000 TL'ye mouse önerisi

mellow83

Çalışkan
Arkadaşlar aşağı yukarı 4.000 TL bütçe ayırdım mouse için. Hangi mouseu tercih etmeliyim? Tutuş şeklim claw ve relaxed claw.

Bütçe 3.000 olsa olabilir ama 4.000 TL bütçede mantıksız.

Daha ucuz bir alternatif olarak bu da bakılabilir. SWAR koduyla daha da düşer.

Aynı şekilde kod ile düşüyor, bütçe biraz artarsa bu da olabilir.

ATK QC olarak kotu. Coating ve malzeme kaliteside 4000 bandindaki mouselara gore bir hayli geride. Daha iyileride ayni fiyata zaten var mantiksiz tercih etmek. Ninjutso alinabilir.

A9 modelinde QC problemini çoğunlukla düzelttiler, X1 serisinde çok vardı. Bir sorun yaşayan görmedim diyebilirim A9'da.

Bu butcede kendi fiyat bandinda da mantikli degilken ozellikle onermem. 3000 bandindan bakilacaksa RAWM suan en iyisi o butcenin. Ozellikle malzeme kalitesinde hissedilir sekilde daha öne koyarim, 3000 bandindaki en iyi 2-3 mouseden diyebilirim malzeme kalitesi olarak hatta.

Rawm leviathan v4 düşündüm ama henüz ne bir inceleme ne de doğru düzgün yorum göremedim. Forumdan bir arkadaş almış ve ısınma problemi olduğunu söylediği için tereddütte kalıp bu konuyu açtım. Bütçeyi maksimum 5.000 yapabilirim varsa daha iyi öneri alırım.

Lamzu Maya X ve INCA var 5000 bandında. Elin buyukse Maya X kucukse INCA alinir. Seni zorluyorsa Waizowl al gec. Leviathan V4 denedigim bir mouse degil henuz. Yeni bir MCU kullaniyor, denemek lazim. Tek bir kisinin yorumuna bakmak hata olur. ES21 Pro ve SH01 Pro 3000 bandinin en iyileri ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…