Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
kxy
Becerikli
Kendi fiyat bandinda da en iyisi degil suan. Boyle bir butcede hic tercih edilmemeli.
Bütçe 3.000 olsa olabilir ama 4.000 TL bütçede mantıksız.
Daha ucuz bir alternatif olarak bu da bakılabilir. SWAR koduyla daha da düşer.
Ninjutso Ten Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
kxy
Becerikli
Bütçe 3.000 olsa olabilir ama 4.000 TL bütçede mantıksız.
Daha ucuz bir alternatif olarak bu da bakılabilir. SWAR koduyla daha da düşer.
Aynı şekilde kod ile düşüyor, bütçe biraz artarsa bu da olabilir.![]()
Ninjutso Ten Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ATK QC olarak kotu. Coating ve malzeme kaliteside 4000 bandindaki mouselara gore bir hayli geride. Daha iyileride ayni fiyata zaten var mantiksiz tercih etmek. Ninjutso alinabilir.
A9 modelinde QC problemini çoğunlukla düzelttiler, X1 serisinde çok vardı. Bir sorun yaşayan görmedim diyebilirim A9'da.
kxy
Becerikli
A9 modelinde QC problemini çoğunlukla düzelttiler, X1 serisinde çok vardı. Bir sorun yaşayan görmedim diyebilirim A9'da.
Bu butcede kendi fiyat bandinda da mantikli degilken ozellikle onermem. 3000 bandindan bakilacaksa RAWM suan en iyisi o butcenin. Ozellikle malzeme kalitesinde hissedilir sekilde daha öne koyarim, 3000 bandindaki en iyi 2-3 mouseden diyebilirim malzeme kalitesi olarak hatta.
Kendi fiyat bandinda da en iyisi degil şu an. Boyle bir butcede hiç tercih edilmemeli.
Hocamın dediğini al geç.
Rawm leviathan v4 düşündüm ama henüz ne bir inceleme ne de doğru düzgün yorum göremedim. Forumdan bir arkadaş almış ve ısınma problemi olduğunu söylediği için tereddütte kalıp bu konuyu açtım. Bütçeyi maksimum 5.000 yapabilirim varsa daha iyi öneri alırım.Bu butcede kendi fiyat bandinda da mantikli degilken ozellikle onermem. 3000 bandindan bakilacaksa RAWM suan en iyisi o butcenin. Ozellikle malzeme kalitesinde hissedilir sekilde daha öne koyarim, 3000 bandindaki en iyi 2-3 mouseden diyebilirim malzeme kalitesi olarak hatta.
kxy
Becerikli
Rawm leviathan v4 düşündüm ama henüz ne bir inceleme ne de doğru düzgün yorum göremedim. Forumdan bir arkadaş almış ve ısınma problemi olduğunu söylediği için tereddütte kalıp bu konuyu açtım. Bütçeyi maksimum 5.000 yapabilirim varsa daha iyi öneri alırım.
Lamzu Maya X ve INCA var 5000 bandında. Elin buyukse Maya X kucukse INCA alinir. Seni zorluyorsa Waizowl al gec. Leviathan V4 denedigim bir mouse degil henuz. Yeni bir MCU kullaniyor, denemek lazim. Tek bir kisinin yorumuna bakmak hata olur. ES21 Pro ve SH01 Pro 3000 bandinin en iyileri ancak.