anonymuss0
Uzman
Arkadaşım oyun için alacak. Palm tutuşunu kullanıyor. 4.000 TL'ye kadar öneri var mıdır?
Bilmiyorum ama palm tuttuğunu söyledi.
Bilmiyorum ama palm tuttuğunu söyledi.
Orta diyebilirim ama bikmiuorum.
Elinin büyüklüğü önemli açıkçası bilgi verebilirseniz daha iyi olur yoksa eline uymayabilir çünkü mouseler hepsi birbirinden farklıdır.
Ölçü bilmiyorum ama W1 eline iyi oturuyordu. O civarda bir şey.
Ben 1 hafta tatile çıkıyorum. Morallerim bozuk.En son kafamı vuracağım duvara ya siteye yazamıyorum arkadaş düzeltseler keşke şunu hemen.
Elosphapes sitesi çok işime yarar, bilmiyordum bu siteyi çok teşekkürler.Leviathan V4 veya A9 Air bakabilirsiniz.
![]()
ATK Dragonfly A9 Air Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK A9 Air vs RAWM Leviathan V4 vs Wraith W1 - Mouse Comparison - EloShapes
The RAWM Leviathan V4 is slightly larger than both the ATK A9 Air and Wraith W1. The ATK A9 Air weighs 15% less than the RAWM Leviathan V4, and 16% less than the Wraith W1. The RAWM Leviathan V4 has the highest max DPI of 45000, while ATK A9 Air has a max DPI of 42000, and Wraith W1 has a max...www.eloshapes.com