Bütçe
4.000 TL

Alperenk46

Başarılı
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 7500F ve RX 9070 sistem topladım 1 ay önce. Sistemde güç kaynağı olarak MSI A650BNL Full range takılı. Oyun oynarken vs. sorun yaşamıyorum ama iki monitörümü de ekran kartına DisplayPort ile bağladıktan sonra çökmeler başladı. AMD'ye mail attığımda güç kaynağımı 750W veya 850W ile değiştirmemin sorunu çözebileceğini söylediler, o yüzden yeni bir PSU arayışındayım. Bütçe olarak 4.000 TL düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim bulduğum birkaç model:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe çıkarsa:

Bütçe oraya çıkıyorsa HP performance FS 850W daha mantıklı olur.

Kullandığım ve memnun kaldığım üründü, satığım zaman pişman olmuştum.

Kullandığım ve memnun kaldığım üründü, satığım zaman pişman olmuştum.

@LH44 5K bu ürünü almıştım. Fiyatlar her gün uçuyor.

Bütçe çıkarsa:

Teşekkür ederim önerileriniz için. Bu sistemi yaklaşık 7-8 sene kullanmayı planlıyorum nasip olursa. Ve ileride ekran kartı veya işlemci upgrade yaptığımda kafam rahat olsun istiyorum o yüzden beni zorlasa da verdiğim farka değecekse HP1 850W olanı alabilirim. Sizce değer mi aradaki farka. Genel olarak sorunsuz bir kullanım elde etmek istiyorum fan sesi vs.

Eskiden en mantıklı üründü kendisi ancak şu an pek albenisi yok.

Teşekkür ederim önerileriniz için. Bu sistemi yaklaşık 7-8 sene kullanmayı planlıyorum nasip olursa. Ve ileride ekran kartı veya işlemci upgrade yaptığımda kafam rahat olsun istiyorum o yüzden beni zorlasa da verdiğim farka değecekse HP1 850W olanı alabilirim. Sizce değer mi aradaki farka. Genel olarak sorunsuz bir kullanım elde etmek istiyorum fan sesi vs.

HP Performance FS 850W memnun eder. En sessiz model denemez tabii ama rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

GD800 fan olarak HP1 kadar memnun etmez, fan olarak HP1 daha başarılı, alabilirsiniz.

Teşekkür ederim önerileriniz için High Power 850W alacağım. Aşırı elzem değil sadece merakımdan soruyorum bu fiyatlarda kaliteli beyaz PSU var mıdır?