Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Pek mantıklı bir karar değil bana sorarsan. Tek M.2 slotu olsa da PCIe x1 slotuna dönüştürücü ile M.2 SSD takılabiliyor. SATA SSD'lere bu paralar verilmemeli. Arkadaşının anakartı nedir?
4.300 TL'ye İtopya'da Kingston KC3000 gibi üst segment PCIe 4.0 SSD var, öyle söyleyeyim yani sen düşün 870 EVO'ya 4.000 TL verilir mi diye
4.300 TL'ye İtopya'da Kingston KC3000 gibi üst segment PCIe 4.0 SSD var, öyle söyleyeyim yani sen düşün 870 EVO'ya 4.000 TL verilir mi diye
Pek mantıklı bir karar değil bana sorarsan. Tek M.2 slotu olsa da PCIe x1 slotuna dönüştürücü ile M.2 SSD takılabiliyor. SATA SSD'lere bu paralar verilmemeli. Arkadaşının anakartı nedir?
Güzel, eğer alttaki PCIe x1 slotunu ekran kartı kapatmıyorsa oraya dönüştürücü ile M.2 SSD takılabilir. Yalnız ekran kartı kapatmasa bile neredeyse sıfır geçer, o da sıcaklık yönünden olumsuz etkileyebilir. Bilgisini vereyim.
Benim tavsiyem, elindeki 500 GB M.2'yi satıp 1 TB NVMe M.2 SSD alsın. İtopya'da Kingston KC3000 1 TB modeli 4.300 TL'ye satılıyor mesela
Satmayla falan uğraşamam, x1 slotunu da kullanmam diyorsa gitsin giriş seviye bir SATA SSD alıp geçsin. 4.000 TL verilmez SATA diske. 3.000 TL:
Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD özelliklerini incele, 2.034,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben olsam MLD M500 Ultra ya da Kingston NV3 alırdım. Hem ileride de kullanıma açık olur.
Güzel indirim bak bu daha da iyi olur kaçmazsa.
MLD M500 Ultra alınmaz. Kingston NV3'ün de QLC NAND sürümleri kötü. Hangi revizyon geleceği belirsiz, önermiyorum. MLD yazılan hızları bile veremiyor, yalan dolan. Çöp ürün. Rehberini yapmıştım, makalelerime girip okuyabilirsin.Ben olsam MLD M500 Ultra ya da Kingston NV3 alırdım. Hem ileride de kullanıma açık olur.
Güzel indirim bak bu daha da iyi olur kaçmazsa.
F/P meselesi, KC300 fiyatı iyi ama kaçırırsa benzer alternatifler dışında varsa sizin öneriniz.MLD M500 Ultra alınmaz. Kingston NV3'ün de QLC NAND sürümleri kötü. Hangi revizyon geleceği belirsiz, önermiyorum. MLD yazılan hızları bile veremiyor, yalan dolan. Çöp ürün. Rehberini yapmıştım, makalelerime girip okuyabilirsin.
Bu tarz bir PCIe to M2 dönüştürücü alın ona da M2 SSD takarsınız. Sata SSD alacaksanız da giriş seviyesi daha uygun fiyatlı bir şey bakılmalı.