Aga link Renegade haberin ola.
Bütçe ufak artarsa Renegade de alınabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-5.000 TL
Renegade önerdim zaten
He tamam. Altta bütçe artınca Renegade de alınabilir deyince başka bir model önerdin sandım
1 TB alınacaksa önerilen diskler güzel, 2 TB olsun dersen 5.500 TL bütçeye Kioxia Exceria Heatsink modeli var. 5.000 TL bütçe yazılmış, onun için alternatif olsun diye öneriyorum.
pEmirq
Becerikli
1 TB alınacaksa önerilen diskler güzel, 2 TB olsun dersen 5.500 TL bütçeye Kioxia Exceria Heatsink modeli var. 5.000 TL bütçe yazılmış, onun için alternatif olsun diye öneriyorum.
bu alınır mı hocam?
Pek tavsiye etmem, bu parayı verdikten sonra Exceria Heatsink bundan çok daha iyi bir disk. Patriot ortalama bir marka bence. Ürün de DRAM'siz, sınıfına göre orta segment bir disk. DRAM'li alabiliyorken pek tercih edilecek bir disk değil.
ahmetrizafaruk
Üyecik
Hocam peki 4.5 civarına önerilen 1TB ssd ler mi yoksa sizin bahsettiğiniz 5.5 olan 2TB mı arkadaki yalnizca 1000 tllik fark kafamı karıştırdı performans olarak vs sorun oluşturur mu. Ayrıca Kingston Renegade ve Kingston Kc3000 arasında cok minimal farklar var ve fiyatlar aynı hangisini önerirsiniz? Teşekkürler1 TB alınacaksa önerilen diskler güzel, 2 TB olsun dersen 5.500 TL bütçeye Kioxia Exceria Heatsink modeli var. 5.000 TL bütçe yazılmış, onun için alternatif olsun diye öneriyorum.
Performans olarak çok fazla dosya transferiyle uğraşmıyorsan büyük fark hissetmezsin. Senin için önemli olan kapasiteyse Exceria Heatsink al. Zaten performansı da oldukça iyi onun.
ahmetrizafaruk
Üyecik
Oyun oynamak için alacam 1 TB da işimi görür epey ama almışken 2TB almak da mantıklı oyun da performans farki yapmaz diyorsanız 2TB daha cazip geliyor. Zahmet olamayacaksa üstte sorduğum iki modelin farkı var mı bilginiz var mı acaba?Performans olarak çok fazla dosya transferiyle uğraşmıyorsan büyük fark hissetmezsin. Senin için önemli olan kapasiteyse Exceria Heatsink al. Zaten performansı da oldukça iyi onun.
Oyun performansı konusunda fark olmaz. En fazla milisaniyeler oynar.
docs.google.com
Innogrit IG5220 kontrolcü koymuşlar. DRAM desteği olmayan, orta segment PCIe 4.0 kontrolcüsü. Patriot genelde sabit bir ürün kullanmıyor, farklı kontrolcüyle de gelebilir ama aynı seviye olur. Yani sentetik hızlara bakarsan güzel disk gibi görünür ama aslında ortalama bir disk kendisi. Yani Exceria Heatsink ile tartıya koysak Exceria ağır basar. Performans olarak bundan daha iyi, DRAM'i var, marka güvenilirliği çok daha yüksek.
Var. Hatta donanımsal özelliklerini hazırladığım bir liste var:Zahmet olamayacaksa üstte sorduğum iki modelin farkı var mı bilginiz var mı acaba?
SSD Database - Caner UNCU
Innogrit IG5220 kontrolcü koymuşlar. DRAM desteği olmayan, orta segment PCIe 4.0 kontrolcüsü. Patriot genelde sabit bir ürün kullanmıyor, farklı kontrolcüyle de gelebilir ama aynı seviye olur. Yani sentetik hızlara bakarsan güzel disk gibi görünür ama aslında ortalama bir disk kendisi. Yani Exceria Heatsink ile tartıya koysak Exceria ağır basar. Performans olarak bundan daha iyi, DRAM'i var, marka güvenilirliği çok daha yüksek.
Yeni konular
-
-
-
NVIDIA App ile alınan ekran fotoğrafları Steam'de nasıl paylaşılır?
- SunseTTime
-
-
-
Colorful B650M-E Pro sistem BIOS ayarı sonrası açılmıyor
- Grace Peace Homelander
-
-
-
HP Victus'ta açılışta USB takma çıkarma sesleri gelmesi sorunu
- Dolapdereli Sabri