Bütçe
4.200 TL

urws 29

Becerikli
Yer
İstanbul / Fatih
Merhaba, iyi sosyaller hepinize. 4.200 bütçem vardı. Forumda ufak bir gezinerek bütçemde en iyisi olduğu düşündüğüm ATK A9 Air+ aldım. Pişman olur muyum, iptal etmeli miyim? Farklı bir öneriniz var mı, yoksa iyi bir seçim mi yapmışım? Şu an hala iptal edebilirim. Fikirleriniz, önerileriniz ve görüşleriniz benim için değerli. Şimdiden bütün cevaplar için teşekkürler.

1787054029182.webp

Alınır fakat + modeline pek gerek yoktu. Fark edemeyeceğin sensör farkı dışında düz A9 Air ile aynılar. İptal etme bence, güzel fare. Hayırlı olsun.

Alınır fakat + modeline pek gerek yoktu. Fark edemeyeceğin sensör farkı dışında düz A9 Air ile aynılar. İptal etme bence, güzel fare. Hayırlı olsun.
Muhteşemsiniz hocam, ufak bir fark olduğu için almışken en iyisini alayım dedim. Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun. ❤️

Pisman olunmaz zira donanim olarak en ust seviye. Bunun bir ustu manyetik switch mouse, ATK vs. cikaracakti en son. Ancak ve ancak belki ondan dolayi pisman olunabilir. Keske bekleyip onu alsaydim tarzi.
Manyetikler pahali olur diye dusunuyorum ama hocam ? Bende bunu dusunerek aynisini siparis verdim dun.

Sağ olun benimki yarin gelir muhtemel. Bu modelde altinin mouse pad e surtme olayi varmis hocam gelince bir kontrol edelim onu 8 skatez dot olani takacağım altina.
Benimki de yarın gelir hocam, büyük ihtimal. Tabii ki kontrol edelim hocam, ben de dot olan skatezleri tercih edeceğim. Sürtünme problemi vesaire olursa veya olmazsa iletişim halinde oluruz.

1787064422777.webp