Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.300 TL
Alınmaz. Elinize gelen S9 Pro sorunludur. V9 Pro, ATK N9 falan bakın.Selam, kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Cızırtı sorunu yüzünden MCHOSE S9 Pro'yu iade ettim, bütçem maksimum 4.300 TL. Kablosuz ne önerirsiniz, Logitech G G321 alınır mı?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
S9 Pro'da yaşadığınız sorun kronik bir sorun değil. Üstte attıklarımdan herhangi birini değerlendirebilirsiniz.
Alınmaz. Elinize gelen S9 Pro sorunludur. V9 Pro, ATK N9 falan bakın.
2 kez değişim yaptım bir de sorun kulaklıkta değildi, bir tek benim bilgisayarıma takınca cızırtı yapıyordu laptopa ve telefona Wireless ile bağladım hiçbir sorun olmadı.
Sorun laptopta ise yeni aldığınız ürünlerde de sorun olacak o zaman?2 kez değişim yaptım bir de sorun kulaklıkta değildi, bir tek benim bilgisayarıma takınca cızırtı yapıyordu laptopa ve telefona Wireless ile bağladım hiçbir sorun olmadı.
Sorun laptopta ise yeni aldığınız ürünlerde de sorun olacak o zaman?
Bilemiyorumya şu an masaüstümde kablolu Rampage kulaklık kullanıyorum sorun yok ama işte S9 Pro Wireless ile cızırtı yaptı belki Logitech yapmaz diye düşünmüştüm.
Elinize gelen 2 ürünün sorunlu olacağını düşünmüyorum açıkçası.Bilemiyorumya şu an masaüstümde kablolu Rampage kulaklık kullanıyorum sorun yok ama işte S9 Pro Wireless ile cızırtı yaptı belki Logitech yapmaz diye düşünmüştüm.
Elinize gelen 2 ürünün sorunlu olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Peki Logitech neden alınmaz merakımdan soruyorum.
Ses kalitesi, malzeme kalitesi, mikrofon kalitesi gibi konularda rakiplerinden bir hayli geride.
hocam peki corsair void rgb elite alınırmıSes kalitesi, malzeme kalitesi, mikrofon kalitesi gibi konularda rakiplerinden bir hayli geride.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-