Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Eğer sadece DSL için kullanılrsa değmez, DSL'in sunduğu 100 Mbit hız için fazla güçlü bir cihaz. Ama ileride Fiber gelirse 500 Mbit üzeri hızlarda bir anlam kazanır alet. İşte o zaman parasının hakkını verdi diyebiliriz.
Eğer sadece DSL için kullanılrsa değmez, DSL'in sunduğu 100 Mbit hız için fazla güçlü bir cihaz. Ama ileride fiber gelirse 500 Mbit üzeri hızlarda bir anlam kazanır alet. İşte o zaman parasının hakkını verdi diyebiliriz.
Altyapım şu anlık FTTB 100/20 FTTH gelmesi 2-3 yıl sürer.
- Makaleler
- 1
FTTB ise neden DSL cihaz aldınız ? Normal Hopper almanız daha mantıklıydı.Altyapım şu anlık FTTB 100/20 FTTH gelmesi 2-3 yıl sürer.
- Makaleler
- 1
Hayır, bunu almanız lazım, en yeni Hopper sürümü bu, fiyatı da uygun. https://www.akakce.com/router/en-ucuz-keenetic-kn-3811-3000-mbps-fiyati,907286655.html
Siz FTTB Ethernet kullanıyorsunuz değil mi? Bağlantınız DSL ile mi sağlanıyor Ethernet ile mi ?
Hayır, bunu almanız lazım, en yeni hopper sürümü bu, fiyatı da uygun. https://www.akakce.com/router/en-ucuz-keenetic-kn-3811-3000-mbps-fiyati,907286655.html
Siz FTTB Ethernet kullanıyorsunuz değil mi? Bağlantınız DSL ile mi sağlanıyor Ethernet ile mi?
Bu router ama ben modem istiyorum TT'nin modemini iade edeceğim.
HGW bakın hocam. HGW asıl adı, modem halk arasında ki ismi.Bu router ama ben modem istiyorum TT'nin modemini iade edeceğim.
- Makaleler
- 1
Olay öyle değil, daha detaylı anlatayım.Bu router ama ben modem istiyorum TT'nin modemini iade edeceğim.
FTTB DSL kullanıyorsanız size 2 telli telefon kablosu gelir, DSL cihaza ihtiyaç duyarsınız, aldığınız cihaz ' DSL modem-Router ' olur.
FTTB Ethernet kullanıyorsanız size 8 telli ethernet kablosu gelir, siz sadece Router ile internete erişirsiniz, cihazınız ' Router ' olur.
Siz önce hangisini kullandığınızı tam tespit edin bence.
Hgw bakın hocam. Hgw asıl adı, modem halk arasında ki ismi.
Kn 3610 iyi değil mi?
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-