Tolere

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 4 maksimum 5 bin lira. Filtre ömrü uzun ve fiyatı uygun lazım. Bir de sessiz çalışsa yeterli. Oda büyüklüğü 18 metrekare. Yeni aldığım UPS gelmişti ve ev bayağı tozluydu. Çıkan tozdan sonra hava temizleyici şart dedim.

Hocam 4bin-5bin TL bandında Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Lite modeline bakabilirsiniz ama sadece 18 metre karelik oda için kullanacaksanız büyük gelebilir daha küçük modeli olan Xiaomi Smart Hava Temizleyicisi 4 Kompakt modeline bakabilirsiniz. Tercih sizin.
Filtre fiyatları uygun değil mi?

Hocam 4bin-5bin TL bandında Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Lite modeline bakabilirsiniz ama sadece 18 metre karelik oda için kullanacaksanız büyük gelebilir daha küçük modeli olan Xiaomi Smart Hava Temizleyicisi 4 Kompakt modeline bakabilirsiniz. Tercih sizin.
Kompakt olana baktım. 60 db minimum sesi var mış.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (196).webp
    Ekran Görüntüsü (196).webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 84
Farklı sitede 60 yazıyordu. Teşekkürler hocam. Peki filtreyi kaç ayda bir değiştiriyoruz? Ayrıca filtre fiyatı ne kadar bilginiz var mı?
6-12 ayda bir ayrıca filtre.

100 TL indirim alabiliyorsun hem Xiaomi'den hem de Hepsiburada'dan. İlk alışverişe özel. Bence Hepsiburada'dan alın Xiaomi kendi sitesinde her zaman pahalı.

Yani 3 filtre 1 cihaz parası neredeyse.

6-12 ayda bir ayrıca filtre.

100 TL indirim alabiliyorsun hem Xiaomi'den hem de Hepsiburada'dan. İlk alışverişe özel. Bence Hepsiburada'dan alın Xiaomi kendi sitesinde her zaman pahalı.

Yani 3 filtre 1 cihaz parası neredeyse.
Hocam emin misiniz? Yorumlarda çok fazla işe yaramıyor diyen olmuş. Benim oda ufak ama gece kondu semtinde oturduğum için toz baya çok. Malum taksitle alacağım. İnşallah üzülmem.

Haa şimdi gördüm. Ucuza dandik sahte filtre satıyorlar. Hocam siz ürünü alın filtresini de Xiaomi linkinin sağ üzerinde satın al butonu var ona tıklayarak 1 tane de yedek satın alın. Malum hem enflasyon ülkesiyiz hem de stoklar tükenirse ortada kalmazsınız.

Ürünü cam kapalıyken kullanın yani içeri bir güzel havalansın sonra camı kapatıp hava temizleyiciyi açın yatana kadar otomatikte yatarken sleepde dursun.

Haa şimdi gördüm. Ucuza dandik sahte filtre satıyorlar. Hocam siz ürünü alın filtresini de Xiaomi linkinin sağ üzerinde satın al butonu var ona tıklayarak 1 tane de yedek satın alın. Malum hem enflasyon ülkesiyiz hem de stoklar tükenirse ortada kalmazsınız.

Ürünü cam kapalıyken kullanın yani içeri bir güzel havalansın sonra camı kapatıp hava temizleyiciyi açın yatana kadar otomatikte yatarken sleepde dursun.
2 sorum daha olacak. 1. Odanın neresine konumlandırmam gerek? 2. Vantilatör çalışırken kullansak sorun olur mu? Çünkü camı kapatırsam sıcak olacak.

2 sorum daha olacak. 1. Odanın neresine konumlandırmam gerek? 2. Vantilatör çalışırken kullansak sorun olur mu? Çünkü camı kapatırsam sıcak olacak.

1. Kendinize yakın olacak şekilde bir nesneden 20 cm uzağa koyun diyor da duvar dibi gibi yerlere koyun işte. Yerde dursun.
2. Vantilatörde sorun olmaz. Direkt vantilatöre bakmasın da önemli değil.
3. Camı kapatmalısınız yoksa sürekli kirli hava girer ve filtre çabuk dolar.