Daha 2.5 yıl oldu kasayı alalı. İşlemcim 100 derece oluyor. Öyle zırt pırt temizlik yapmak istemiyorum. Yılda 1 kere içini açıp toz alırım sadece. Sürdüğümde 4-5 yıl kurumayacak termal macun ve premium bir soğutucu önerebilir misiniz? Bakım istememesi önemli.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Termal macunlar 4-5 sene gitmez, çok zor; 1.5-2 sene ardından kurumaya başlar zaten. Belli bir süre ardından açıp değiştirmeniz gerekir.Daha 2.5 yıl oldu kasayı alalı. İşlemcim 100 derece oluyor. Öyle zırt pırt temizlik yapmak istemiyorum. Yılda 1 kere içini açıp toz alırım sadece. Sürdüğümde 4-5 yıl kurumayacak termal macun ve premium bir soğutucu önerebilir misiniz? Bakım istememesi önemli.
Halo
Uzman
Yiğenim o dediğin imkansız bilgisayarı fazla kullanıyorsan 6 ayda bir bakım şart ha dersenki fazla bakmıyorum ozaman senede 1 kere bakım şart eğer bu dediklerimi yapmazsan 100 dereceyi bile geçerDaha 2.5 yıl oldu kasayı alalı. İşlemcim 100 derece oluyor. Öyle zırt pırt temizlik yapmak istemiyorum. Yılda 1 kere içini açıp toz alırım sadece. Sürdüğümde 4-5 yıl kurumayacak termal macun ve premium bir soğutucu önerebilir misiniz? Bakım istememesi önemli.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Soğutucuyu söküp termal macun değiştirmek o kadar zor olmamalı. 5 yıl bakım istemeyen bir şey mümkün değil.
Öyle bir soğutucu ve macun yok termal pad varsa bilemem.
erdym
Üstün
Daha 2.5 yıl oldu kasayı alalı. İşlemcim 100 derece oluyor. Öyle zırt pırt temizlik yapmak istemiyorum. Yılda 1 kere içini açıp toz alırım sadece. Sürdüğümde 4-5 yıl kurumayacak termal macun ve premium bir soğutucu önerebilir misiniz? Bakım istememesi önemli.
Yani 5 yılda zaten kullanacağın kule tipinin araları falan da sahra çölüne döneceği için illa sökmen gerekecek. Termal padler dediğin ömür de oluyor lakin işlemci de termal macun kadar etkili olmaz.
Kasayı nasıl götüreceğim? Ailem yeterli desteği vermiyor. Kasayı yetkili birisi görmeden hiçbir şey yapamaz. PC'den anlayan hiçbir tanıdığım da yok.Biraz çekingenlik seziyorum sizde @Winner. Buna benzer çok konunuz var; kendiniz yapamıyorsanız gidin servise falan verin, yapsınlar. Öldürüyorsunuz bilgisayarı.
Ethem Efe
Üstün
Kendiniz yapın o zaman? İnanılmaz zor bir şey değil, termal macun alıp değiştirmek.Kasayı nasıl götüreceğim? Ailem yeterli desteği vermiyor.
6 ay nedir hocam? Standart kullanıcıyım. 1 yıl olsa bari. 6 ay çok kısa.Yiğenim o dediğin imkansız bilgisayarı fazla kullanıyorsan 6 ayda bir bakım şart ha dersenki fazla bakmıyorum ozaman senede 1 kere bakım şart eğer bu dediklerimi yapmazsan 100 dereceyi bile geçer
Soğutucu değişmem lazım.Kendiniz yapın o zaman? İnanılmaz zor bir şey değil, termal macun alıp değiştirmek.