90 göreyim şu an öpüp başıma koyarım. 100 derece stabil görüyorum.80-90 dereceleri görmeye başlar 6 aydan sonra bak şöyle yap macunla soğutucu alınca aldığın günden 6 ay hesapla 6.ay bak
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Ne diyebiliriz ki sana şu an biz? Göz göre göre bilgisayarı öldürüyorsun; başarılar.Valla hocam bilmiyorum. 1 kere deneyeyim kolay gelirse artık 3 ayda bir ama zorlanırsam 1 yılda ancak yaparım.
Uyuyan Sincap
Üstün
Daha 2.5 yıl oldu kasayı alalı. İşlemcim 100 derece oluyor. Öyle zırt pırt temizlik yapmak istemiyorum. Yılda 1 kere içini açıp toz alırım sadece. Sürdüğümde 4-5 yıl kurumayacak termal macun ve premium bir soğutucu önerebilir misiniz? Bakım istememesi önemli.
ASUS ROG STRIX ekran kartım var. 1050 GPU sunda. Milletin fansız çalıştırdığı GPU'ya 2 tane hayvan gibi bakır boru ve 2 tane fan koymuşlar. Ben buna aldığımdan beri bakım yapmadım. Hala Max 67 derece görüyor. Varsa böyle babayiğit bir soğutucu işlemcini soğutacak o zaman 5 sene termal macunun suratına bakma. Ama 420mm fanlı sıvı soğutucu bile bir yerde macun bakımı ister.
Thermalright termal macun al veya Noctua al 2 sene değiştirme sorun olmaz. 5 sene çok.
Hocam ne yapayım, başaramıyorum. Başarabilsem 2.5 yıl beklemezdim.Ne diyebiliriz ki sana şu an biz? Göz göre göre bilgisayarı öldürüyorsun; başarılar.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu kadar konu açıcağınıza iki-üç montaj videosu izleseydiniz çoktan 1500'e bir kule tipi alıp sorunu çözmüştünüz.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam bilgisayarcıya git. İyi izle yaptıklarını. Birde cihaza acıma. Aman bozulur vs. Bırak kırılsın. Ben acıdığım zaman bir kabloyu bile sökemedim. SSD kablosunu. En son bastırdım ekran kartına çektim çıktı. Yani acıma kırılmaz. Kırılırsa git tamir ettir. Ama öğrenmiş olursun işin sonunda.Hocam ne yapayım, başaramıyorum. Başarabilsem 2.5 yıl beklemezdim.
Hocam kasayı taşımam lazım. Ailem destek olmuyor. Araba da kullanmıyorum.Hocam bilgisayarcıya git. İyi izle yaptıklarını. Birde cihaza acıma. Aman bozulur vs. Bırak kırılsın. Ben acıdığım zaman bir kabloyu bile sökemedim. SSD kablosunu. En son bastırdım ekran kartına çektim çıktı. Yani acıma kırılmaz. Kırılırsa git tamir ettir. Ama öğrenmiş olursun işin sonunda.
talongod
Üstün
PTM bir ürün uygulamasıyla bile 2 yıl imkansız. Ne 4-5 yılı özellikle de günde 8-10 saat açıkken. Troll konu olmasını beklerdim ancak o da değil. Youtube üzerinde milyon tane bakım videosu var, illa bir tanesi işinizi görür. O kadar korkmayın. Ne kadar zor olabilir ki, soğutucuda 4 tane vida var sökün direkt işlemci aynası karşılayacak sizi zaten. Cihaza da verdiğiniz paraya da yazık.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam kasayı taşımam lazım. Ailem destek olmuyor. Araba da kullanmıyorum.
Hocam ciddiyim otur başına sök lazım olanları. Cidden eğlenceli. Bende geçen hafta serdim beyaz örtüyü yatırdım üzerine kasayı. Salonun ortasında. Makyaj fırçasıyla yumuşacık anakartı süpürdüm. Saç kurutma üflettim. Kasayı genel fırçaladım. Üflettim. Islak mendille elektronik olmayan yerleri sildim. Açtım tornavida yardımıyla Intel stok fanı. Sert katmanlı peçeteyle macunu sildim. Hafif kolonyalanmış kulak pamuğuyla işlemci aynasını parlattım. Ne var 2011 model işlemci bozulursa yenisini alırım ne olacak. Sonra stok fana giriştim sert fırçayla parlattım biraz kolonyaladım. Termal macunu işlemci aynasına sürdüm bir klimacının kartıyla yaydım
Çok keyifli yani alt tarafı 2 saat ayıracan.
Hocam son çare peder beyi ikna etmeye çalışacağım. Ederse direkt kasayı götüreceğim.Hocam ciddiyim otur başına sök lazım olanları. Cidden eğlenceli. Bende geçen hafta serdim beyaz örtüyü yatırdım üzerine kasayı. Salonun ortasında. Makyaj fırçasıyla yumuşacık anakartı süpürdüm. Saç kurutma üflettim. Kasayı genel fırçaladım. Üflettim. Islak mendille elektronik olmayan yerleri sildim. Açtım tornavida yardımıyla Intel stok fanı. Sert katmanlı peçeteyle macunu sildim. Hafif kolonyalanmış kulak pamuğuyla işlemci aynasını parlattım. Ne var 2011 model işlemci bozulursa yenisini alırım ne olacak. Sonra stok fana giriştim sert fırçayla parlattım biraz kolonyaladım. Termal macunu işlemci aynasına sürdüm bir klimacının kartıyla yaydım. Biraz da ekstra sıktım ki ince bir tabaka olursa tamamlasın diye. Ardından kolonya kolay kuruduğundan fanı tekrar yerine taktım çıt çıt girdi. Son bi üflettim. Bu kadar.
Çok keyifli yani alt tarafı 2 saat ayıracan.
20 yıllık oyundaki değerlere bak şaka mısın sen?
Son düzenleme: