Yani bu oyunu oynayan bizden çok kişi yoktur diye tahmin ediyorum. Birde Steam'de aşağı yukarı her indie oyun 4-5 dolar. O zaman bu oyun neden alınmasın ki? Hele ki bu tür atmosferik oyunları seviyorsan. Ortalama veya birkaç tık üstünde iyi bir indie oyuna benziyor. İncelemelerde hem sayıca yine az çok fazla hem de olumlu. Mesela 5 dolara dümdüz simülasyon oyunu alacağına bu oyuna harca daha iyi benim fikrimce.

Kanada fiyatlandırmasıyla gayet alınabilir bir fiyat.

Orada yaşamıyorum ki öylesine yazdim bende TR deyim.
Kanada en sevdiğim iki ülkeden biri çünkü biri Rusya biri Kanada soğuk seviyorum çünkü şu anda Sibiryada bir köyde olmak isterdim.

Yani bu oyunu oynayan bizden çok kişi yoktur diye tahmin ediyorum. Bir de Steam'de aşağı yukarı her indie oyun 4-5 dolar. O zaman bu oyun neden alınmasın ki? Hele ki bu tür atmosferik oyunları seviyorsan. Ortalama veya birkaç tık üstünde iyi bir indie oyuna benziyor. İncelemelerde hem sayıca yine az çok fazla hem de olumlu. Mesela 5 dolara dümdüz simülasyon oyunu alacağına bu oyuna harca daha iyi benim fikrimce.

YouTube'dan videolarını izledim hoşuma gitti oyun herhalde alacağım tabii bu fiyata daha iyi oyun varsa onu alırım.