• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

4.500 TL bütçe ile laptop almak mı, yoksa HP ofis kasası almak mı?

Bütçe
4.500 TL

dark_1234

Deneyimli
Merhaba, 4.500 TL bütçe 2. elden sizce laptop mu almalıyım yoksa HP'nin eski ofis kasalarından mı? i5 2.nesil falan sizce hangisi daha mantıklı olur?

Hiç biri mantıklı değil hocam, elinizde sistem varsa onu upgrade edin yeter. Alman şart ise eğer kasa derim, ekleme yapmak daha kolay.

Hiçbiri mantıklı değil hocam, elinizde sistem varsa onu upgrade edin yeter. Alman şart ise eğer kasa derim, ekleme yapmak daha kolay.

Hocam elimdeki sistemde sorunlar var ekran kartını söküp kardeşime vereceğim onu.

İ7 870 HD6950 sistemi 4K'ya yakın falan toplamıştım, parça kovalayıp toplamanız daha iyi olur.

Merhaba, 4.500 TL bütçe 2. elden sizce laptop mu almalıyım yoksa HP'nin eski ofis kasalarından mı? i5 2.nesil falan sizce hangisi daha mantıklı olur?

Kesinlikle laptop. Yaşadığınız şehir neresi? Ofis gibi işlemleri sorunsuz halledebileceğiniz 4.5 - 5 arasına yeterli laptoplar vardır.

Tabii oyun oynamiyacaksanız. Ofis gibi işlemler için her zaman laptop öndedir.

Ya hocam en dip ayarda valoranrt falan oynayacağım ofis le işim yok.

Ya hocam en dip ayarda valoranrt falan oynayacağım ofis le işim yok.

Masaüstü toplayacaksınız o zaman. Yakın zamanda 4500 TL'ye bir sistem almıştım. Sizde tek tek toplamak yerine hazır kurulu sistem bakabilirsiniz.

Daha sonra ekran kartını satıp neredeyse 2 katı performans veren bir karta geçiş yaptım.

Hocam kurulu sistem almaya gerek yok elimde zaten 600W PSU GT 1030 ekran kartı ve SSD'ler var bence güzel bir ucuz AM4 soket Ryzen 3 1200 bir CPU fan set anakart set alsam işimi görmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…