Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.500 TL
dark_1234
Deneyimli
Hiçbiri mantıklı değil hocam, elinizde sistem varsa onu upgrade edin yeter. Alman şart ise eğer kasa derim, ekleme yapmak daha kolay.
Hocam elimdeki sistemde sorunlar var ekran kartını söküp kardeşime vereceğim onu.
Elimde bir sistem var düşünürsen.Merhaba, 4.500 TL bütçe 2. elden sizce laptop mu almalıyım yoksa HP'nin eski ofis kasalarından mı? i5 2.nesil falan sizce hangisi daha mantıklı olur?
https://www.hepsiburada.com/gameboo...-fan-mesh-panel-kasa-psu-yok-pm-HBC000067J3LU
Son düzenleme:
Lusyz
Uzman
Merhaba, 4.500 TL bütçe 2. elden sizce laptop mu almalıyım yoksa HP'nin eski ofis kasalarından mı? i5 2.nesil falan sizce hangisi daha mantıklı olur?
Kesinlikle laptop. Yaşadığınız şehir neresi? Ofis gibi işlemleri sorunsuz halledebileceğiniz 4.5 - 5 arasına yeterli laptoplar vardır.
Tabii oyun oynamiyacaksanız. Ofis gibi işlemler için her zaman laptop öndedir.
dark_1234
Deneyimli
Kesinlikle laptop. Yaşadığınız şehir neresi? Ofis gibi işlemleri sorunsuz halledebileceğiniz 4.5 - 5 arasına yeterli laptoplar vardır.
Tabii oyun oynamiyacaksanız. Ofis gibi işlemler için her zaman laptop öndedir.
Ya hocam en dip ayarda valoranrt falan oynayacağım ofis le işim yok.
Lusyz
Uzman
Masaüstü toplayacaksınız o zaman. Yakın zamanda 4500 TL'ye bir sistem almıştım. Sizde tek tek toplamak yerine hazır kurulu sistem bakabilirsiniz.
Yaklaşık 4 ay önce, motor alma hayalim için RX 570 ve Ryzen 5 2600 tabanlı sistemimi 8.500 TL'ye sattım. Ancak dürüst olmak gerekirse, o günden beri büyük bir pişmanlık yaşıyordum. Bir süredir i7-2670QM işlemcili eski bir laptopla CS 1.6 bile oynayamayacak kadar düşük performansla boğuşurken, bu duruma bir son vermeye karar verdim.
Sonunda bütçemi sarsmadan pişmanlığımı unutturacak harika bir ikinci el sistem topladım. 4.500 TL'ye aldığım bu sistemde; i5-3470 işlemci, 16 GB RAM, 500W PSU ve güvenlik bandrolü hala üzerinde olan tertemiz bir MSI GTX 1050 Ti bulunuyor. Üstelik kasada 7 adet...
Sonunda bütçemi sarsmadan pişmanlığımı unutturacak harika bir ikinci el sistem topladım. 4.500 TL'ye aldığım bu sistemde; i5-3470 işlemci, 16 GB RAM, 500W PSU ve güvenlik bandrolü hala üzerinde olan tertemiz bir MSI GTX 1050 Ti bulunuyor. Üstelik kasada 7 adet...
Daha sonra ekran kartını satıp neredeyse 2 katı performans veren bir karta geçiş yaptım.
İnceleme Konu '2026'da RX 580 deneyimi'
Selam dostlar, bütçesi kısıtlı olup sistem toplamak isteyenlere yol göstermesi adına taze bir kullanıcı deneyimimi paylaşmak istedim.
Yakın zamanda kullandığım GTX 1050 Ti kartımı 2.300 TL'ye elden çıkartıp, üzerine sadece 50 TL ekleyerek Dolap uygulaması üzerinden Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB modelini satın aldım. Kartın kutusu, faturası ve hatta CD'sine kadar duruyordu; önceki sahibi tarafından oldukça temiz saklanmış ve içi hiç açılmamış bir kart.
Yakın zamanda kullandığım GTX 1050 Ti kartımı 2.300 TL'ye elden çıkartıp, üzerine sadece 50 TL ekleyerek Dolap uygulaması üzerinden Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB modelini satın aldım. Kartın kutusu, faturası ve hatta CD'sine kadar duruyordu; önceki sahibi tarafından oldukça temiz saklanmış ve içi hiç açılmamış bir kart.
Teknik Durum ve Performans
Şu an sistemi i5-3470 işlemci ile kullanıyorum. Doğal olarak bazı oyunlarda darboğaz yaşıyorum ancak grafik...- Lusyz
- 2026 inceleme rx 580
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
achelleus
Yetkin
Ekran kartının DirectX desteğini kontrol et yoksa giremezsin eski kartlarda.
dark_1234
Deneyimli
Masaüstü toplayacaksınız o zaman. Yakın zamanda 4500 TL'ye bir sistem almıştım. Sizde tek tek toplamak yerine hazır kurulu sistem bakabilirsiniz.
Yaklaşık 4 ay önce, motor alma hayalim için RX 570 ve Ryzen 5 2600 tabanlı sistemimi 8.500 TL'ye sattım. Ancak dürüst olmak gerekirse, o günden beri büyük bir pişmanlık yaşıyordum. Bir süredir i7-2670QM işlemcili eski bir laptopla CS 1.6 bile oynayamayacak kadar düşük performansla boğuşurken, bu duruma bir son vermeye karar verdim.
Daha sonra ekran kartını satıp neredeyse 2 katı performans veren bir karta geçiş yaptım.
İnceleme Konu '2026'da RX 580 deneyimi'
Selam dostlar, bütçesi kısıtlı olup sistem toplamak isteyenlere yol göstermesi adına taze bir kullanıcı deneyimimi paylaşmak istedim.
Teknik Durum ve Performans
Şu an sistemi i5-3470 işlemci ile kullanıyorum. Doğal olarak bazı oyunlarda darboğaz yaşıyorum ancak grafik...
- Lusyz
- 2026 inceleme rx 580
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Hocam kurulu sistem almaya gerek yok elimde zaten 600W PSU GT 1030 ekran kartı ve SSD'ler var bence güzel bir ucuz AM4 soket Ryzen 3 1200 bir CPU fan set anakart set alsam işimi görmez mi?
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-