Bütçe
4.500 TL

aslanlustuck

Çalışkan
Selam dostlar, yaklaşık 4.500 TL civarında "kablosuz" bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Hem PS5'te hem de PC'de kullanacağım. Özellikle bağlantı gecikmesinin düşük olması ve mikrofonunun tatmin edici olması yeterli benim için. Marka olarak daha çok bilinenlere yönelmek istiyorum. Şu an Razer Kaira HyperSpeed modelini düşünüyorum; kullanan veya bilgisi olan varsa yorumlarını merak ediyorum. Bunun dışında bu kriterlere uygun farklı model önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Corsair HS55 Wireless tavsiye ederdim ama sanırım stok kalmamış. Stok gelirse bence bundan daha iyi.

Corsair'ın tasarımları da hoşuma gitmiyor hocam ya Razer kaira HyperSpeed iyi midir sizce?
Razer'a çok güvenemiyorum, eski hali yok. Yorum yapamıyorum o yüzden. Corsair'in tasarımları gayet güzel bence, normal sade yani göze batan bir şey yok. HS55'te mikrofon çok kolay açılıp kapanıyor o yüzden çok kullanışlı benim için. Telefonda kullanacağım zaman mikrofonu kaldırıyorum BT geçip takılıyorum. Üzerinde ses kontrolü de var. Baya konforlu. Telefonda kullanmayacaksan başka modeller bak derim HyperX gibi sadece USB Dongle ile çalışan.

Razer'a çok güvenemiyorum, eski hali yok. Yorum yapamıyorum o yüzden. Corsair'in tasarımları gayet güzel bence, normal sade yani göze batan bir şey yok. HS55'te mikrofon çok kolay açılıp kapanıyor o yüzden çok kullanışlı benim için. Telefonda kullanacağım zaman mikrofonu kaldırıyorum BT geçip takılıyorum. Üzerinde ses kontrolü de var. Bayağı konforlu. Telefonda kullanmayacaksan başka modeller bak derim HyperX gibi sadece USB dongle ile çalışan.

Dikkate alacağım teşekkürler.