erenvortex
Uzman
5MS yazsa da tepki süresi çok daha iyi:Hocam ikiniz de aynı monitörü atmışsınız zaten. Baktım ikisi de çok iyi ancak bir sitede 3ms bir sitede 5ms yazıyor ben de ms düşük olmasını tercih ederim açıkçası. Bütçeyi düşünmem lazım belki diğer attığınızı alabilirim. Başka öneriniz var mıdır acaba 1ms 144-165-180hz civarlarında bütçemi pek aşmayacak şekilde? Eğer varsa onu düşüneyim. @YavuzKyr @BerkayZ87
Hocam ikiniz de aynı monitörü atmışsınız zaten. Baktım ikisi de çok iyi ancak bir sitede 3ms bir sitede 5ms yazıyor ben de ms düşük olmasını tercih ederim açıkçası. Bütçeyi düşünmem lazım belki diğer attığınızı alabilirim. Başka öneriniz var mıdır acaba 1ms 144-165-180Hz civarlarında bütçemi pek aşmayacak şekilde? Eğer varsa onu düşüneyim. @YavuzKyr @BerkayZ87
Hocam videoyu izleyince hayretler içerisinde kaldım açıkçası. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama videodaki gerçekten bayağı iyi.Yazılan tüm 1 3 5 Ms'ler sadece göz boyama. Bu bütçede olan çoğu monitör kolay kolay 7-8 ms altını görmez.
İzledim hocam. Gerçekten fiyatına göre bayağı iyiymiş. Attığınız iki monitör de kafama yattı. Eğer bütçe artırabilirsem AOC artıramazsam kesinlikle KTC alırım. Teşekkürler yardımınız için.