4.500 TL bütçeye GameBooster GB-2418CF vs Cube PF-24P180F05 vs Fazeon X24F200

Bütçe
3500-4500

erenvortex

Uzman
Merhaba arkadaşlar, direkt konuya giriyorum.

3500-4500 lira arası bütçem var. 20 tane monitör inceledim aralarından en göze çarpanı bu üçü oldu. Bu üçünden hangisi olmalı sizce? Kullanan da varsa açıklarsa mutlu olurum. Ayrıca farklı önerilere de açığım. Teşekkürler.

Hocam ikiniz de aynı monitörü atmışsınız zaten. Baktım ikisi de çok iyi ancak bir sitede 3ms bir sitede 5ms yazıyor ben de ms düşük olmasını tercih ederim açıkçası. Bütçeyi düşünmem lazım belki diğer attığınızı alabilirim. Başka öneriniz var mıdır acaba 1ms 144-165-180hz civarlarında bütçemi pek aşmayacak şekilde? Eğer varsa onu düşüneyim. @YavuzKyr @BerkayZ87

5MS yazsa da tepki süresi çok daha iyi:

Yazılan tüm 1 3 5 Ms'ler sadece göz boyama. Bu bütçede olan çoğu monitör kolay kolay 7-8 ms altını görmez.

5MS yazsa da tepki süresi çok daha iyi:
İzledim hocam. Gerçekten fiyatına göre bayağı iyiymiş. Attığınız iki monitör de kafama yattı. Eğer bütçe artırabilirsem AOC artıramazsam kesinlikle KTC alırım. Teşekkürler yardımınız için.

Yazılan tüm 1 3 5 Ms'ler sadece göz boyama. Bu bütçede olan çoğu monitör kolay kolay 7-8 ms altını görmez.
Hocam videoyu izleyince hayretler içerisinde kaldım açıkçası. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama videodaki gerçekten bayağı iyi.

KTC normalde 3.7K civarlarında satılıyordu. Son zamanlarda popüler olunca fiyatı arttı. Bazenleri yine o fiyat bandına düşüyor. İndirim takip edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…