Bütçe
4.500 TL

ays_nur

Becerikli
Arkadaşlar otobüste ve sporda dinlerken hem disari ses vermeyecek hem de ses kalitesi müzik için iyi bir JBL kulak içi kulaklık düsünüyorum ama karar veremedim.

Bütçem 4.500 TL.

Mumkunse kulaklıgın ucunda yumusak padler olsun, diger turlu cok acitiyor kulagimi, rahat hissedemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok da kararlı degilim ya diger markalar da onerebilirsiniz, bu zamana kadar hep JBL kullanmistim da ben. Kablosuz kulak içi olmasi ve kaliteli bir şey olmasi en onemli etken benim icin şu an.
Ses kalitesi olarak en iyisi bu butcede.

Konfor daha onemliyse bu daha iyi olur.

Kulaktan hic dusmesin istiyorsan bunu oneririm.

Arkadaşlar bunlar neymis ya boyle ilk defa goruyoum bu sekil kulakliklari. Soundpeats H3 güzel bir şeye benziyor, şarj süresi ve ses kalitesi nasıl bir şey onu bilemiyorum ama. Şu an kulak üstü JBL 520 BT kullanıyorum. Skullcandy'i begenemedim nedense gorunus de biraz onemli gibi sanki.

https://www.trendyol.com/jbl/tune-b...z-p-871151471?boutiqueId=61&merchantId=275331

Bu JBL guzel gorunuyor kaliteli bir şeye de benziyor ama ben cok anlamıyorum kulaklikardan, alinmaz mi bu sizce daha iyi alternatiflere mi yoneleyim?

Arkadaşlar bunlar neymis ya boyle ilk defa goruyoum bu sekil kulakliklari. Soundpeats H3 güzel bir şeye benziyor, şarj süresi ve ses kalitesi nasıl bir şey onu bilemiyorum ama. Şu an kulak üstü JBL 520 BT kullanıyorum. Skullcandy'i begenemedim nedense gorunus de biraz onemli gibi sanki.

JBL Tune BEAM2 Kulakiçi TWS Kulaklık, Ghost Beyaz - Fiyatı, Yorumları

Bu JBL guzel gorunuyor kaliteli bir şeye de benziyor ama ben cok anlamıyorum kulaklikardan, alinmaz mi bu sizce daha iyi alternatiflere mi yoneleyim?

Bu butcede bunu onermem. Ses kalitesi zayif. Bu ornegin daha ucuza daha iyi bir secim.

Nothing'in urunlerine bende bayiliyorum ya telefonunu kullanmistim daha once. Goruntusu de guzelmis, beyaz rengi de olsaymis keskee. Goruntusu biraz hos olsun, müzik icin kaliteli olsun, bass ve titizligi iyi olsun, disariya ses vermesin, gürültü engelleme falan olsun diye gundelik kullanim ve spor icin istiyorum, sence bu alinir mi saydiklarima gore?

Nothing'in urunlerine bende bayiliyorum ya telefonunu kullanmistim daha once. Goruntusu de guzelmis, beyaz rengi de olsaymis keskee. Goruntusu biraz hos olsun, müzik icin kaliteli olsun, bass ve titizligi iyi olsun, disariya ses vermesin, gürültü engelleme falan olsun diye gundelik kullanim ve spor icin istiyorum, sence bu alinir mi saydiklarima gore?
Bence bu fiyat bandinda alinir. Fakat telefon Samsung'sa buna da bakilabilir.

CMF'de beyaz renge sahip bir kulakligi daha var. Ayrica daha ucuz.