Bütçe
4.500 TL
@BerkayZ87 Hocam sizi de yakalamışken sormak istiyorum.
Yakın zamanda tanıdığıma e244f e2 önermiştim ancak Epey kaynak olarak niteliksiz olduğundan faka basmışım.
Monitörden çok bir beklentisi yoktu en azından IPS panel olsun diyerek en yüksek değeri gördüğüm monitörü atmıştım. Daha almadan ona göre uyaracağım.
(Belki konuda en ucuza kaçmak isteyen birileri görür diye yeni konu açmadım.)
1729450437800.webp

Daha ucuz modeller var da markalarına güvenmiyorum.

@BerkayZ87 Hocam sizi de yakalamışken sormak istiyorum.
Yakın zamanda tanıdığıma e244f e2 önermiştim ancak Epey kaynak olarak niteliksiz olduğundan faka basmışım.
Monitörden çok bir beklentisi yoktu en azından IPS panel olsun diyerek en yüksek değeri gördüğüm monitörü atmıştım. Daha almadan ona göre uyaracağım.
(Belki konuda en ucuza kaçmak isteyen birileri görür diye yeni konu açmadım.)
Eki Görüntüle 92416
Daha ucuz modeller var da markalarına güvenmiyorum.
Bunlarin hepsi kotu. KG242YM3 ile G2412F ayni paneli kullaniyor, bununla alakali konu acmistim.

G255F ile G244F E2 ayni sorundan muzdarip, ikisi de parlaklik, renk gamutu ve kontrast bakimindan sikintili.

Bunlarin hepsi kotu. KG242YM3 ile G2412F ayni paneli kullaniyor, bununla alakali konu acmistim.

G255F ile G244F E2 ayni sorundan muzdarip, ikisi de parlaklik, renk gamutu ve kontrast bakimindan sikintili.

MSI 24.5" MAG 256F​

Mi alayım hocam o zaman?

Kusura bakmayın konuyu hortlattım ama

Philips Evnia 24m2N3200s 23.8″ 1​

Bu monitör kağıt üzerinde daha iyi ve daha çok övülmüş sizin düşünceleriniz nelerdir?