Lejax

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Ben bir kulaklık arıyorum. Maksimum bütçem 4.500 TL civarlarında. İstediğim birkaç özellik var. Sadece Bluetooth bağlantısı olmasın, çünkü bilgisayarda kulaklığı Bluetooth ile bağladığımızda mikrofonu kullanamıyoruz. Bu sebeple Type-C bağlantısına sahip bir Dongle'ı olan bir cihaz arıyorum.

Bir diğer istediğim özellik ise mikrofonunun iyi olması. Muazzam derecede bir iyilikten bahsetmiyorum, sesim robot gibi olmasın yeter. Ek olarak dışarıda da kullanmak istediğim buram buram oyuncu kulaklığı kokan bir şey istemiyorum.

İsteklerim gibi SteelSeries Nova 5X vardı, lakin onlar da son haftalarda 6.000 TL bandına çıktı. Her türlü önerinize açığım. İllaki bütçenin tamamını kullanmak zorunda da değilim. Aşırı rekabetçi oyun oynayan biri değilim. Bu sebeple 7.1 gibi kullanmadığım şeylere ekstra para verme gereği duymuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Ben bir kulaklık arıyorum. Maksimum bütçem 4.500 TL civarlarında. İstediğim birkaç özellik var. Sadece Bluetooth bağlantısı olmasın, çünkü bilgisayarda kulaklığı Bluetooth ile bağladığımızda mikrofonu kullanamıyoruz. Bu sebeple Type-C bağlantısına sahip bir Dongle'ı olan bir cihaz arıyorum.

Bir diğer istediğim özellik ise mikrofonunun iyi olması. Muazzam derecede bir iyilikten bahsetmiyorum, sesim robot gibi olmasın yeter. Ek olarak dışarıda da kullanmak istediğim buram buram oyuncu kulaklığı kokan bir şey istemiyorum.

İsteklerim gibi SteelSeries Nova 5X vardı, lakin onlar da son haftalarda 6.000 TL bandına çıktı. Her türlü önerinize açığım. İllaki bütçenin tamamını kullanmak zorunda da değilim. Aşırı rekabetçi oyun oynayan biri değilim. Bu sebeple 7.1 gibi kullanmadığım şeylere ekstra para verme gereği duymuyorum.
İhtiyaçlarınıza uygun birkaç kulaklık önerisi aşağıda verilmiştir. Bu kulaklıklar hem Bluetooth bağlantısına hem de Type-C bağlantısına sahip dongle'lar ile birlikte gelmektedir. Ayrıca mikrofon kalitesinin de yeterli düzeyde olduğu düşünülen modellerdir.

1. Logitech G733 LIGHTSPEED
- Özellikler:
- Bluetooth ve Lightspeed kablosuz bağlantı
- Düşük gecikmeli ses iletim
- İyi kalitede mikrofon
- Rahat tasarım, dışarıda kullanılabilir
- Fiyat: Yaklaşık 3.500 TL

2. HyperX Cloud II Wireless
- Özellikler:
- Bluetooth ve USB kablosuz bağlantı
- 53mm sürücüler, dengeli ses miktarı
- Yeterli mikrofon kalitesiyle birlikte gelir
- Konforlu, hafif tasarım
- Fiyat: Yaklaşık 3.800 TL

3. Razer Nari Essential
- Özellikler:
- Bluetooth ve USB dongle ile kablosuz bağlantı
- İyileştirilmiş mikrofon kalitesi
- Rahat ve ergonomik tasarım
- Oyun modunda yeterli ses performansı
- Fiyat: Yaklaşık 4.000 TL

4. ASUS ROG Strix Fusion 700
- Özellikler:
- Çift sürücü, iyi ses deneyimi
- Yeterli mikrofon kalitesi
- Şık ve profesyonel görünüm
- Fiyat: Yaklaşık 4.200 TL

Bu kulaklık modelleri, ihtiyaçlarınıza uygun olarak hem kablosuz bağlantı sunmakta hem de yeterli mikrofon kalitesi sağlamaktadır. Fiyatlandırmanın değişebileceğini unutmayın, bu nedenle modelleri kontrol ederken güncel fiyatları göz önünde bulundurun.

İhtiyaçlarınıza uygun birkaç kulaklık önerisi aşağıda verilmiştir. Bu kulaklıklar hem Bluetooth bağlantısına hem de Type-C bağlantısına sahip dongle'lar ile birlikte gelmektedir. Ayrıca mikrofon kalitesinin de yeterli düzeyde olduğu düşünülen modellerdir.

1. Logitech G733 LIGHTSPEED
- Özellikler:
- Bluetooth ve Lightspeed kablosuz bağlantı
- Düşük gecikmeli ses iletim
- İyi kalitede mikrofon
- Rahat tasarım, dışarıda kullanılabilir
- Fiyat: Yaklaşık 3.500 TL

2. HyperX Cloud II Wireless
- Özellikler:
- 53mm sürücüler, dengeli ses miktarı
- Yeterli mikrofon kalitesiyle birlikte gelir
- Konforlu, hafif tasarım
- Fiyat: Yaklaşık 3.800 TL

3. Razer Nari Essential
- Özellikler:
- Bluetooth ve USB dongle ile kablosuz bağlantı
- İyileştirilmiş mikrofon kalitesi
- Rahat ve ergonomik tasarım
- Oyun modunda yeterli ses performansı
- Fiyat: Yaklaşık 4.000 TL

4. ASUS ROG Strix Fusion 700
- Özellikler:
- Çift sürücü, iyi ses deneyimi
- Yeterli mikrofon kalitesi
- Şık ve profesyonel görünüm
- Fiyat: Yaklaşık 4.200 TL

Bu kulaklık modelleri, ihtiyaçlarınıza uygun olarak hem kablosuz bağlantı sunmakta hem de yeterli mikrofon kalitesi sağlamaktadır. Fiyatlandırmanın değişebileceğini unutmayın, bu nedenle modelleri kontrol ederken güncel fiyatları göz önünde bulundurun.
Burada bahsedilen modellerin neredeyse hiçbiri yok, olanlar da burada yazan fiyattan satılmıyor. Varsa linkini verin.