wallywestr

Uzman
Merhaba,

Evet, Pelta daha iyi ama Cloud 3S Wireless'i 4.500 TL ve ROG Pelta'yı 6.500 TL olarak düşünürseniz aradaki fiyat farkını da hesaba katıp ne alırdınız?

İkisi de alınır, bütçe çıkıyorsa ROG Pelta derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@wallywestr, değer, Cloud 3S'te dip ses olabiliyor. Tizlerde, ses kalitesinde ve mikrofonda ROG Pelta daha iyi.
Peki Cloud 3S metal, yani daha sağlam; Pelta ise plastik, yani ömrü daha kısa olabilir gibi. Bu konuya ne diyorsunuz?
Bence değmez hocam, dip ses sorunu hiç görmedim şu ana kadar. Aktif olarak kullanıyorum. Batarya süresi için bile HyperX alınır.
Cloud 3S'te de eksi olarak full deri olması ve daha kötü mikrofon var, o yüzden arada kaldım. Çok terlerim, ondan korkutuyor deri padler.

@wallywestr, ROG Pelta daha hafif, kumaş malzemesi var. Kumaş her zaman daha uzun ömürlüdür. Deri pad terletebilir. Dayanıklılık olarak kullanıcı deneyimlerine bakabilirsiniz.
Bence değmez hocam, dip ses sorunu hiç görmedim şu ana kadar. Aktif olarak kullanıyorum. Batarya süresi için bile HyperX alınır.
Teknoloji şans işidir, siz görmediniz diye olmayacak değil.

@wallywestr, ROG pelta daha hafif, kumaş malzemesi var. Kumaş her zaman daha uzun ömürlüdür. Deri ped terletebilir. Dayanıklılık olarak kullanıcı deneyimlerine bakabilirsiniz.

Teknoloji şans işidir, siz görmediniz diye olmayacak değil.
Dip ses şans işi değil bence hocam ya, etrafımda da kullanan çok görmedim forumlarda da görmedim dip ses. Pad olarak haklısınız ama 2.000 lira da az para değil.
Peki Cloud 3S metal yani daha sağlam pelta ise plastik yani ömrü daha kısa olabilir gibi. Bu konuya ne diyorsunuz?

Cloud3S'de de eksi olarak Full deri olması ve daha kötü mikrofon var o yüzden arada kaldım. Çok terlerim ondan korkutuyor deri pedler.
Mikrofon konusunda 3 serisinin Pelta'dan farkı yok ama deri pad sıkıntı hocam. Size kalmış.

Dip ses şans işi değil bence hocam ya, etrafımda da kullanan çok görmedim forumlarda da görmedim dip ses. Pad olarak haklısınız ama 2.000 lira da az para değil.

Mikrofon konusunda 3 serisinin Pelta'dan farkı yok ama deri pad sıkıntı hocam. Size kalmış.
İnternet incelemelerinde Pelta, BlackShark'a yakın gözüküyor ve bence BlackShark mükemmel bir mikrofona sahipken Cloud 3S idare eder (var oradan biliyorum). Pelta super wideband mikrofon kullanıyor 32 Hz, o yüzden üstündür diye düşünüyorum.