4.500 TL'ye ikinci el telefon önerisi

Bütçe
4.500 TL
Hocam S10E'nin de ekranı çok küçük gibi, bir de temiz ilan bulmak zor. Başka önerebileceğiniz cihaz var mı? Bütçe gerekirse 5.000 TL'ye kadar zorlanabilir.

S10 serisine bakılabilir.

Kanka oturup destan yazmışsın gerçekten. Note 10 Pro yazınca internete direk çıkıyor zaten o kadar detaylı yazmışsın ki bakmadım.
Anlaşılan o ki tartışmaya gelmişsin ama ben seninle ugraşacak zamanım yok maalesef. Kvothe bir soru sormuş ve bende alınabilecek en mantıklı cihazı önerdim ve şu an aktif olarak kendim kullanıyorum. LineageOS 23.2 sürüm ile beraber bana yetiyor arada oyun arada Instagram arada fotograf çekmeye @Kvothe kardeşinede yeteceğini düşündüm. Ben 15 bin liraya kadar hakkımı her zaman Xiaomi'den yana ve yurt dışı almaktan yana kullanırdım. Şu anki alınabilecek Samsung cihazlar bana göre çöp.

Bu arada Xiaomi'yi savunmuyorum konuyu sapıtmayalım arkadaş cihaz arıyor destan yazmalık bir durum yok 3500-10000 arasına ikinci el olarak Xiaomi bandı daha avantajlı sunduğu özellikler yüzünden.

Bende destan yazdım galiba

Kvothe Şimdiden ne alırsa alsın hayırlısı olsun dostum.

@THE KEROXEA

Forumda önerilenleri bence yapay zekaya aktar kafanı kurcalamadan bir tane cihaz al geç burada dolanırsan ya samsung fan boyuna yada xiaomi fan boyuna takılırsın

Son düzenleme:
Hocam sanırım Exynos işlemcili modeli almamalıyım, değil mi? Snapdragon model bakmalıyım.
Evet Snapdragon modellere bakın.

Mumkunse evet. Zaten Turkiye'ye S20 FE Snapdragon ile geldi.
Exynos ve Snapdragon olmak üzere iki çeşit geldi. Hatta satış sayfalarında S20 FE ile S20 FE Snapdragon diye ayrı olarak satıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…