Yani kulaklık ses kalitesi aşırı kötüydü tabii robotik saçma sapan frekansları duyuyordum ama gün sonunda iş görüyordu işte. Çok da bayılmamıştım.
Kulaklığa yapıştırılabilen kablosuz mikrofonlar var, onlar ateş pahası olmasa o şekilde kullanmak da isterim hatta bir dönem araştırdım bayağı. O şekilde kabloyu bir şekilde görmezden gelebilirim ama önümde kocaman mikrofon olmasını da istemiyorum açıkçası.
Sen biraz daha ben gibisin ben de iş görmesine bakıyorum genelde. Fakat Nova'dan ekstra memnun kaldım yalan yok. Sen öyle olmasan bile rahat edersin en azından.
Steelseries kulaklık konusunda şüphem yok, Arctis 3 2019'u 3-4 sene kullandım sorunsuz. Mikrofonu bozulunca emekliye ayırmak zorunda kaldım ama çok rahattı ve kalitesi de iyiydi. Nova da aynı şekildedir diye düşünüyorum. Uğrayabilirsem Vatan'a uğrayayım renk içime sinmese de mantıklı seçenek.
Steelseries kulaklık konusunda şüphem yok, Arctis 3 2019'u 3-4 sene kullandım sorunsuz. Mikrofonu bozulunca emekliye ayırmak zorunda kaldım ama çok rahattı ve kalitesi de iyiydi. Nova da aynı şekildedir diye düşünüyorum. Uğrayabilirsem Vatan'a uğrayayım renk içime sinmese de mantıklı seçenek.
SteelSeries kulaklık konusunda şüphem yok, Arctis 3 2019'u 3-4 sene kullandım sorunsuz. Mikrofonu bozulunca emekliye ayırmak zorunda kaldım ama çok rahattı ve kalitesi de iyiydi. Nova da aynı şekildedir diye düşünüyorum. Uğrayabilirsem Vatan'a uğrayayım renk içime sinmese de mantıklı seçenek.
3 tane aldık biz. Her vatan da 1 adet kalmıştı sadece. Ellerindeki son ürünleri bu fiyattan veriyorlarmış yani 3600'den. O yüzden renk konusu da normal maalesef, 5K nerede 3600 nerede sonuçta. İtopya'daki indirim de yeni oldu zaten. Nova, Arctis serisinden daha bile rahat diye biliyorum.