Bütçem maksimum 4.500 TL. Manyetik klavye arayışındayım.
Gameraider K1 HE aldım fakat yeni Firmware sorunluymuş, güncelleme yapınca ışıkları flicker yapmaya başladı ben de iade ettim. %65 ve %75 tercihim. 75 olsa daha iyi olur. MCHOSE Mix 87 stok olsaydı onu alacaktım fakat yok. Jet75 keycapsleri çok kötü o yüzden almıyorum.
Wraith W75 ben kullanıyorum daha 1 yılını doldurmadım bazı tuşlar oyun sırasında takılıyor. Parmağımı çekip tekrar basmam gerekiyor. Bazen saçma sapan ölmeme sebep oluyor. Bununla ilgili desteğe yazdım fakat aradan haftalar geçmesine rağmen dönüş yapan olmadı. Hiç önermem.
Wraith W75 ben kullanıyorum daha 1 yılını doldurmadım bazı tuşlar oyun sırasında takılıyor. Parmağımı çekip tekrar basmam gerekiyor. Bazen saçma sapan ölmeme sebep oluyor. Bununla ilgili desteğe yazdım fakat aradan haftalar geçmesine rağmen dönüş yapan olmadı. Hiç önermem.
W75 etse etse 3K eder, parasını hak etmiyor. Bu fiyata alüminyum kasa klavye alabilecekken en dandik plastiğe sahip klavyeyi kullanmazdım. QBZ75, İrok MG68, Alux68 Maxhe, Alux60 bakılabilir. Belki RS6 Air de alınabilir ancak plastik kasa. Aralarında en iyisi QBZ keycaps beğenmezsen ileride değiştirirsin.
Bendeki V1. Ben aldıktan sonra V2 çıkmıştı bu sene içinde. Düzeltilmiş bile olsa ilerde bir sorun yaşarsanız benim gibi muhatap bulamayabilirsiniz o yüzden dikkatli olmak lazım. Ben bir daha Wraith'ten alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Mesela poron masaya iyi yapışır diye 1700'e mouse pad aldım, yapışmıyor asla.
W75 etse etse 3K eder, parasını hak etmiyor. Bu fiyata alüminyum kasa klavye alabilecekken en dandik plastiğe sahip klavyeyi kullanmazdım. Qbz75, irok MG68, alux68 maxhe, alux60 bakılabilir. Belki RS6 Air de alınabilir ancak plastik kasa. Aralarında en iyisi qbz keycaps beğenmezsen ileride değiştirirsin.
Ajazza neden sıcak bakmıyorsunuz İrok'tan büyük ve garantisi daha sağlam. O halde irok alın ancak bütçeniz yetiyorsa qbz alın derim. RS6 hariç attıklarım alüminyum.
Ajazza neden sıcak bakmıyorsunuz ırok'tan büyük ve garantisi daha sağlam. O halde irok alın ancak bütçeniz yetiyorsa qbz alın derim. RS6 hariç attıklarım alüminyum.
Driver çok kötü, aşırı ucuz hissettiriyor Ajazz, aula vs çok dandik ürünleri mevcut. Bu sebepten kaliteli ürünleri yokmuş algısı yaratıyor tıpkı Rampage gibi. Alacak olsam hangi siteden almamı önerirsiniz?
Driver çok kötü, aşırı ucuz hissettiriyor Ajazz, aula vs çok dandik ürünleri mevcut. Bu sebepten kaliteli ürünleri yokmuş algısı yaratıyor tıpkı Rampage gibi. Alacak olsam hangi siteden almamı önerirsiniz?
Alux68 kullanıyorum 1 haftadır zaten alüminyum olduğu için premiumum hissettiriyor asla dandik değil. Driverida gayet iyi hiç bir problem yaşamadım. Aula taş gibi marka hocam f75 f87 pro v2 gibi aşırı iyi klavyeler mevcut. QBZ'den bahsediyorsan Ulugamesten eforsuz koduyla alabilirsin. Ajazz'dan bahsediyorsan kendi sitesinden. İrok'ta aynı şekilde ulugames'ten.