4.500 TL'ye kadar manyetik klavye önerisi

Ajazz, aula bunların malzeme kalitesi kötü değil ama dediğin gibi driver olarak berbatlar. Bir sürü sorunu var, algılamama falan. Dareu var bende de yine driver sorunu oluyor, web driver kullanıyorum.

Sana sorunsuzu gelmiş hocam, alux60 ile sorun yaşayan biri vardı forumda konusunu atarım buraya.

@LoxeR https://techolay.net/sosyal/konu/ajazz-alux-60-klavyede-iot-manager-acilmiyor.213851/

Mouse'um dareu a950 pro 4k klavyem alux68 hiç sorun yaşamadım bana mı denk gelmiyor acaba

Bende ingilizce k1he'nin driveri ile tasarımları aşşırı benzer bir driver var. Alux68

Mouse'um dareu A950 Pro 4K klavyem alux68 hiç sorun yaşamadım bana mı denk gelmiyor acaba

Vallahi şanslısınız hocam denk gelmediyse çünkü bende de dareu manyetik klavye var, uygulamada algılamıyor. Mecburen web driver kullanıyorum. Ama malzeme kaliteleri kesinlikle kötü değil. Yazılım olarak bir Logitech, SteelSeries beklenemez.

Evet malzeme kaliteleri iyi çoğu kişi de driverdan şikayetçiyse vardır bildikleri bana denk gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…